Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2714 > La zi Nr. 2714 de vineri, 22 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Dosare penale pentru tricouri de fotbaliști

articol de: (L.M.)

Porniți prin Drăgaică, în căutarea hoților din buzunare, polițiștii au descoperit doi negustori ce vindeau echipament sportiv piratat. Agenții economici care își vînd marfa zilele acestea pe tarabele din Drăgaică erau oricum vizați de acțiunea poliției.  Efective din cadrul Biroului Poliției de Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Buzău au executat o acțiune în tîrgul de vară din municipiu prin care s-a urmărit res­pectarea legalității în ceea ce privește activitatea desfășurată de comercianți, prevenirea și combaterea faptelor antisociale și, în mod special, prevenirea furturilor din buzunare sau genți, ce se pot comite în locuri aglomerate.

Au fost verificați 29 de agenți economici și au fost aplicate tot atîtea sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Cu această ocazie, un bărbat de 32 ani, din Galați, și unul de 35 ani, din București, care comercializau diferite produse ce aveau aplicate siglele unor cunoscute cluburi de fotbal, fără a avea acceptul acestora.

Mărfurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar celor doi li s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor privind mărcile și pentru combaterea concurenței neloiale.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU