Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2256 > La zi Nr. 2256 de miercuri, 14 decembrie 2005  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Sport extrem pe microbuze

articol de: Dragoș Topală
Sport extrem pe microbuze
 

Microbuzele sînt și vor fi parte integrantă din programul de transport persoane prin serviciile regulate aferente județului. Conform unui program stabilit pe o perioadă cuprinsă între 1 iulie 2005 și 30 iunie 2008, pe raza județului Buzău există un total de 128 de trasee care deservesc nevoile motrice ale populației rurale.

Numărul autovehiculelor utilizate în aceste scopuri este de 156, din care, deja, 63 sînt microbuze. Acestea parcurg kilometrii mult mai rapid, au mult mai multe curse programate față de autobuze și rulează după un program orar mult mai la îndemîna călătorului.

Majoritatea acestor microbuze au ca punct de start autogara din municipiu, de unde își află începutul 83 din rutele județene.

Cum marketingul în privința vînzării serviciilor de transport în regim de maxi-taxi este astfel bine pus la punct, în lipsa unei concurențe serioase, ba chiar hazlii din partea autobuzelor, care supraviețuiesc doar datorită abonamentelor, ne așteptăm ca pînă în 2008, cînd se reînnoiește acest plan, o călătorie pînă la bunici sau drumul spre casă să devină sport extrem, raportat la evenimentele rutiere din ultimul timp ce au avut drept cauză nebunia șoferilor. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU