Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2286 > Intern Nr. 2286 de marti, 24 ianuarie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Intern

Alianța, în plină armonie

Colaborare fără competiție exagerată! Aceasta pare a fi rețeta succesului funcționării exemplare a Alianței PNL-PD în opinia premierului Călin Popescu Tăriceanu. Declarația a fost făcută la finalul reuniunii de la Gura Humorului a liberalilor și democraților.
Președintele PNL a precizat că la reuniunea regională s-a discutat despre consolidarea Alianței.
"Am făcut apel la înțelegere, pentru că o competiție dusă la extrem nu va face bine Alianței și trebuie să înțelegem că dușmanul nostru este PSD", a declarat premierul.
Și liderul democrat a vorbit despre viitorul Alianței PNL-PD. Emil Boc spune că există două tipuri de comportament pe care Alianța trebuie să le evite pe viiitor.
"Aleșii ADA trebuie să evite pe viitor considerente de tipul sîntem eterni la putere și după noi potopul... Am vorbit și despre fuziune și cred că o dezbatere pe această temă ar fi benefică pentru ambele partide din Alianță" susține liderul PD.
Cei doi copreședinți ai Alianței admiteau, în urmă cu o săptămînă, că PNL și PD au unele probleme de funcționare la nivel local. Călin Popescu-Tăriceanu declara, referindu-se la discuțiile pe tema fuziunii PNL-PD, că există unele județe în care au apărut tensiuni între cele două formațiuni politice.
El aprecia atunci că fuziunea este o acțiune care trebuie pregătită minuțios și că este necesară repunerea în funcțiune a Alianței la nivelul anumitor județe.
Liderii DA așteaptă ca, în aproximativ o săptămînă, comisia mixtă care analizează situația din filiale să prezinte un raport pe tema funcționării Alianței în teritoriu.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU