Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5665 > Eveniment Nr. 5665 de vineri, 13 aprilie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment  

Aprilie aduce hituri tari, la Focus FM Aprilie aduce hituri tari, la Focus FM

Luna aprilie vine încărcată cu bucurie, la pachet cu piese noi sau celebre ale unor artiști pe care românii îi preferă. Un nou hit de lună este ales pentru toți ascultătorii celui mai popular și îndrăgit radio din regiune. 

Angela Rusu are o piesă cu versuri în care îndrăgostiții se vor regăsi și pe care o vor fredona. Fără tine este hitul lunii aprilie. Această melodie i se potrivește perfect artistei însăși. Cîntăreața de muzică etno, Angela Rusu, s [...]


 

Viața odinioară la țară

România, plai de dor...

Viața odinioară la țară

"Șansa" prezintă o interesantă colecție de fotografii


Un buzoian a recreat prin fotografiile sale viața în satul de odinioară. Ajutat de un cuplu, Adrian Plesea a reușit prin instantaneele sale să ne ducă în urmă cu mulți ani, cu gândul la satul autentic și viața simplă, grea, dar frumoasă din trecut. Sandra Gheorghe și Marian Capet au îmbrăcat straie simple, iar obiectivul buzoianului i-a suprins în ipostaze care descriu perfect viața simplă rurală. Mai sînt zone ale României, în care satul de azi pare la fel ca acela [...]


 

Biletele lui Gică

Revoltă printre călătorii cu autobuzul TransBus

Biletele lui Gică

Oamenii spun că sînt nevoiți să cumpere bilete mai scumpe de la șoferi


Este revoltă în rîndul buzoienilor care circulă cu mijloacele de transport în comun. Oamenii au ajuns în pragul disperării după ce societatea aflată în subordinea Primăriei a decis să impună noi reguli pentru eliberarea biletelor.

Toate biletele și abonamentele se vând la tonetele amplasate în 16 puncte din municipiul Buzău. Mult prea puține spun însă călătorii, care sînt nemulțumiți și de programul acestor puncte de vînzare. 

În acest context un cetățean [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU