Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5598 > Eveniment Nr. 5598 de miercuri, 20 decembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment  

Administrație

Li s-a mărit capitalul social

Trei societăți comerciale, subordonate Consiliului Local Municipal, Urbis Serv, Trans Bus și Piețe, Tîrguri și Oboare au primit sumele de bani pentru a-și mări capitalul social.

Totul a fost hotărît de aleșii locali în urma ședinței de luni a Consiliului Local Municipal. În total, societățile care aparțin Primăriei Buzău au primit aproximativ 3,2 milioane de euro. Cea mai mare sumă a primit-o Urbis pentru a cumpăra noi utilaje. Primarul Constantin Toma speră ca [...]


 

Previziunile s-au adeverit!

Facturile la întreținere au crescut cu 15%

Nu puțini sînt cei care au strîns robinetele la calorifere, preferînd să poarte o haină în plus decît să dea sute de lei la întreținere


Temerile buzoienilor că vor avea de plătit facturi grele la întreținere s-au adeverit. Scumpirea prețului gigacaloriei de la 185 de le 230 de lei cît este în prezent se resimte serios în facturile abonaților racordați la sistemul centrali­zat de încălzire.

Creșterea costurilor cu întreținerea este consistentă, de 15 la sută, deși cantitatea de căldură furnizată este mai mică cu 6 la sută față de noiembrie anul trecut.    

Economii la sînge

Buzoienii au văzut deja la avizie [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU