Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5559 > Eveniment Nr. 5559 de luni, 23 octombrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Duelul continuă!


Concursul pentru Biblioteca Județeană se reia

Cine se luptă pentru șefia teatrului

articol de: Cătălina JINGOIU
Concursul pentru Biblioteca Județeană se reia
 

Concursul pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Județene "Vasile Voiculescu" va fi reluat după ce ambii candidați înscriși au fost respinși în etapa selecției de dosare. Cei doi sînt Sorin Burlacu, fost director al bibliotecii, și Iulia Irimia.

Comisia de concurs a respins ambele dosare, constatînd că nu îndeplinesc condițiile prevăzute în regulamentul de organizare și desfășurare a concursului. Fiind singura probă pentru care nu pot fi depuse contestații, concursul este considerat încheiat, urmînd a fi reluat, la o dată ulterioară. 

Calificați în finală

Atenția se mută, în perioada imediat următoare, pe concursul organizat de Consiliul Județean pentru postul de director al Teatrului "George Ciprian". Din cei trei candidați înscriși, unul a fost respins în cadrul primei etape, de selecție a dosarelor. Dat fiind că evaluarea continuă cu doi dintre candidații înscriși, comisia de concurs și secretariatul acesteia păstrează confidențialitatea asupra numelor candidaților. Surse apropiate instituției de cultură susțin că, în etapele următoare, se vor duela actualul director interimar al teatrului, Gina Chivulescu, și Dan Marius Zarafescu, teatrolog, actual director adjunct al Teatrului Nottara și un colaborator vechi al Teatrului "G.Ciprian".

Gina Chivu­lescu intră în concurs cu o experiență de 6 ani la conducerea teatrului buzoian, ca director interimar, timp în care a gestionat atît activitatea curentă, cît și edițiile Festivalului Vedeteatru. Dan Marius Zarafescu, om de teatru și de cultură, are în spate 18 ani de activitate neîntreruptă în Ministerul Culturii, pe diferite posturi, experiența de director adjunct al Teatrului Nottara, din anul 2014 pînă în prezent, dar și calitatea de membru în numeroase jurii ale festivalurilor și concursurilor de teatru din țară, precum și în comisii de concurs, ca reprezentant al Ministerului Culturii.

Proba, înregistrată video

În următoarea săptămînă, proiectele de management depuse de cei doi candidați vor fi analizate, iar pe 2 noiembrie va avea loc proba interviului care va fi înregistrată video.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU