Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5465 > Eveniment Nr. 5465 de joi, 8 iunie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

După mai multe încercări


Direcția de Asistență Socială a Primăriei are director

Gabriela Antonescu a promovat concursul organizat la Agenția Națională a Funcțioanarilor Publici

articol de: Marilena DINU

A trecut cu bine și de proba interviului și de ieri, este noul director al Direcției de Asistență  Socială a municipiului Bu­zău. Gabriela Antonescu este cea care a reușit să promoveze toate cele trei probe ale concursului organizat la Agenția Națională a Funcționarilor Publici putînd astfel să preia frîiele instituției buzoiene care de mai bine de un an este condusă de un director interimar.

După mai multe concursuri eșuate, Direcția de Asistență Socială care de anul trecut a fost condusă de un director interimar are acum acum șef cu acte în regulă. Gabriela Antonescu, singurul candidat rămas în cursa pentru șefia instituției buzoiene, a trecut și de ultima probă a concursului, cea a interviului, organizată ieri la sediul Agenției Na­ționale a fun­cționarilor Publici. Gabriela Antonescu a convins membrii comisiei de concurs că poate prelua frîiele Direcției de Asistență Socială a Municipiului Bu­zău obținînd un punctaj de 79,8 puncte. Cum punctajul minim pentru promovarea concursului era de 70 de puncte, în cele din urmă Gabriela Antonescu a promovat examenul. Ea a ajuns să susțină ultima probă a concursului pentru șefia Direcției de Asistență Socială a municipiului Buzău după ce a contestat rezultatul obținut la proba scrisă, de care, inițial nu trecuse și a fost declarată admisă. 

Experiență în domeniu

Actualul director este funcționar public cu experiență, Ga­briela Anto­nescu fiind ani buni șefa Serviciului Asistență și Protecție Socială Familie și Copil din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Buzău.Prima misiune pe care o avea de îndeplinit în noua funcție este cea de unificare a celor patru noi centre de asistență sociale prelate de curînd sub umbrela Direcției de asietență Socială. Postul de director al instituției a rămas vacant încă din primăvara anului trecut, cînd fostul director, Alexandrina Docuz, s-a pensionat.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU