Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5399 > Eveniment Nr. 5399 de luni, 27 februarie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 32

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Sprijin de la Consiliul Județean


Campaniile umanitare pentru Miruna și Teodora au succes

Suma strînsă din donații, la evenimentele de săptămîna trecută de la Teatrul "George Ciprian", este de 7.300 lei

articol de: Laurențiu MARINOV
Campaniile umanitare pentru Miruna și Teodora au succes
 

Campaniile umanitare desfășurate recent în scopul strîngerii de fonduri pentru două cazuri medicale grave au dat rezultate.

Consiliul Județean Buzău s-a alăturat campaniilor umanitare derulate la nivel local pentru sprijinirea celor două buzoience, Miruna (1 an) și Teodora Tudose (20 de ani), diagnosticate cu două boli grave. În acest sens, prin Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Buzău, atît Miruna, cît și Teodora, vor primi cîte un ajutor financiar, în valoare de 5.000 lei. De asemenea, buzoienii prezenți la concertul cu intrare liberă, susținut de Emeric Imre, organizat de Consiliul Județean Buzău pe 23 februarie, precum și cei care au participat la evenimentele desfășurate la Teatrul "George Ciprian", cu ocazia sărbătoririi zilei de Dragobete, 24 februarie,au avut la dispoziție mai multe urne în care au făcut donații pentru Miruna și Teodora. Astfel, suma strînsă din donații, pe parcursul celor două seri, este de 7.300 lei.

Continuă

Urnele vor rămîne și în luna martie la Teatrul "George Ciprian", unde vor avea loc mai multe spectacole. Suma strînsă va fi împărțită în mod egal familiilor celor două buzoience. Miruna a fost diagnosticată cu Sindromul Sturge-Weber și are nevoie de o intervenție chirurgicală în străinătate, în timp ce Teodora Tudose suferă de encefalită autoimună cu anticorpi anti NMDA și anti AMPA, aflîndu-se internată într-o clinică din Viena. Cele două buzoience au nevoie de bani pentru ca familiile să le poată asigura tratamentul la clinici din străinătate.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU