Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3602 > Eveniment Nr. 3602 de vineri, 28 mai 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment  

Pensionări anticipate

De la începutul lunii, Casa de Pensii a înregistrat 142 de cereri

Casa Județeană de Pensii se confruntă cu un val de cereri de pensio­nare anticipată și pensio­nare anticipată parțială. De la începutul lunii în curs s-au înregistrat 142 de astfel de cereri. Potrivit purtătorului de cuvînt al C.J.P. Buzău, Vasile David, cele mai multe solicitări vin din sistemul de învățămînt și de la alte categorii de bugetari. Potrivit procedurilor, dosarele se procesează și urmează după aceea a se stabili care dintre solicitări vor fi și aprobate. Aceeași sursă a precizat că [...]


 

 Se taie din salariu

La Palatul Comunal

Se taie din salariu

De la "vlădică la... opincă"


Efectele crizei economice pe care o străbatem începe să se simtă și în rîndul angajaților de la Palatul Comunal. De luna aceasta, salariile celor din Primărie vor fi diminuate cu 25%, în urma aplicării unei hotărîri de Guvern. Potrivit edilului-șef, vor suferi toți cei care sînt angajați cu carte de muncă: "Nu ni se taie din fondul de salarii, ci individual la fiecare angajat al primăriei, începînd chiar cu mine", precizează primarul Constantin Boșcodeală.


 

 Bursa orfanilor

A.J.O.F.M. organizează luna viitoare

Bursa orfanilor

Tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului vor putea participa la o nouă bursă a locurilor de muncă


Vara aceasta, tinerii din Buzău care și-au petrecut ultimii ani în orfelinate ar putea fi ajutați să își ia viața în propriile mîini. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă intenționează să păstreze tradiția din ultimii ani și să organizeze vara aceasta o bursă a locurilor de muncă dedicată tinerilor care provin din casele de copii din Buzău.

A doua bursă din 2010
La finele lunii iunie, sau cel tîrziu la începutul lunii iulie, A.J.O.F.M. Buz [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU