Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2598 > Eveniment Nr. 2598 de vineri, 2 februarie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Primarul Boscodeală merge pe mîna Elcar Gid pentru reabilitarea patinoarului

articol de: (F.A.P.)
Primarul Boscodeală merge pe mîna Elcar Gid pentru reabilitarea patinoarului
 

Primarul Constantin Boscodeală sustine în continuare oferta depusă de Elcar Gid pentru modernizarea patinoarului. În urmă cu două zile, la Primăria Buzău s-a înregistrat o nouă ofertă pentru modernizarea patinoarului, depusă de patronul firmei Sideralcom, Dan Fesan, firmă care a mai realizat pînă acum astfel de investitii. Boscodeală spune că o altă ofertă nu poate fi luată în calcul cîtă vreme există deja hotărîrea Consiliului Local Municipal de asociere prin participatiune cu firma Elcar Gid.
Primarul are încredere în investitorul buzoian
Edilul-sef spune că, desi nu s-a semnat contractul cu Elcar Gid pentru realizarea investitiei în discutie, ar trebui ca firma în cauză să iasă din afacere, pentru a putea fi luată în calcul si o altă ofertă. Mai mult de atît, primarul a lăsat să se înteleagă că hotărîrea prin care Consiliul Local Municipal a consfintit asocierea prin participatiune cu Elcar Gid îi permite firmei în cauză să demareze investitia în modernizarea patinoarului, înainte de semnarea contractului. Mai mult decît atît, primarul a afirmat că oferta respectivă a fost înaintată cu scopul clarde a tulbura apele în C.L.M.:
"Investitia pe care noi ne-am propus-o se ridică la 1 milion de euro, pe cînd Sideralcom vine cu 750.000 euro, bani cu care, spun ei, vor moderniza si stadionul de atletism", mai spune primarul Boscodeală. 

 

COMENTARII

urania:
bravo boscodeala
iata ce solutii geniale gaseste boscodeala pentru modernizarea buzaului,e genial acest personaj,poate ii vine idea sa vanda si soselele din oras asa ar fi o sansa sa le asfalteze cineva,macar pe cele principale,ca el de trei sau patru mandate nu e capabil,stiu,consiliul e de vina,de ce dracu a mai pus semaforul de la contactoare daca il lasa mereu pe intermitent,cand se plimba el beat prin oras nu vede acest aspect
Florin:
semafor
chiar ca e un semafor fara utilitate. consuma curentul degeaba...
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU