Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5779 > Eveniment Nr. 5779 de marti, 13 noiembrie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Administrație


Se modifică statutul parcărilor publice

articol de: Elena PETRE

Primăria Buzău anunță modificări asupra modului de organizare si funcționare a sistemului de administrare a parcărilor publice din municipiu. Proiectul a fost inițiat de primarul orașului, Constantin Toma, și urmează a fi supus votului în ședința miniparlamentului local din luna decembrie.

Inițiativa are ca scop gestionarea în condiții de maximă eficiență a locurilor de parcare, facilități la plata parcării prin diverse metode moderne si inregrate. Practic, proiectul prevede amanejarea unor automate de taxare prin intermediul cărora buzoienii vor putea plăti doar pentru perioada în care masina lor ține ocupat locul de parcare.

Totodată, tarifele percepute pentru parcarea autovehiculelor ar urma să fie diferențiate, în funcție de zonă și de intervalul orar în care mașinile sînt trase pe dreapta. Sumele astfel rezultate ar urma să fie investite în amenajarea de noi locuri de parcare in Buzau. În plus, proiectul conține și mențiuni cu privire la parcările de reședință. Proiectul poate fi accesat pe site-ul Primăriei Buzău, iar cetățenii care vor să vină cu propuneri sau sugestii le pot depune în perioada 03-14 decembrie la Ghișeul Unic al Primăriei.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU