Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5743 > Eveniment Nr. 5743 de marti, 11 septembrie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Ca-n filmul "Șapte păcate"


Bătaie între două clanuri la un club din Buzău

Poliția a deschis o anchetă

articol de: (D.G.)
Poliția Buzău a demarat o amplă anchetă după ce în week-end un scandal de proporții, în care s-au împărțit pumni și picioare dar s-au folosit și arme albe, a avut loc într-un club de la marginea orașului.  
Șase indivizi au ajuns la spital în timp ce 18 scandalagii au fost audiați, în final doar unul fiind reținut. Polițiștii  din Buzău au intrat pe fir duminică dimineață alertați de personalul medical de la UPU a Spitalului Județean unde a ajuns un individ rănit, pus pe scandal. Ajunși la spital, polițiștii l-au audiat pe pacientul recalcitrant  și astfel au aflat că în miezul nopții în incinta unui club din Buzău a avut loc un scandal de proporții între două grupări.  Totul ar fi izbucnit de la niște dedicații pe care unii dintre clienții clubului le ar fi făcut și care i-ar fi deranjat pe cei responsabili cu paza localului.  Unul dintre agenții de pază ar fi provocat scandalul, el fiind cel care a împărțit primul pumn, alături de alți doi colegi. De partea cealaltă, 15 tineri din Rîmnicu Sărat. Bătaia s-a consumat în incinta clubului dar și în afara lui, fiind avariate și două mașini parcate. 
În final,  18 tineri au fost audiați, iar un bărbat de 36 de ani, de la care ar fi pornit bătaia a fost reținut. Totodată, polițiștii au mai descoperit în urma anchetei că în timpul conflictului s-au folosit două cuțite, unul cu lamă de 21 de cm, altul lung de 33 de cm. Nici unul dintre scandalagii nu a recunoscut pînă acum că a folosit armele albe. 
În urma conflictului din week-end au ajuns la spital 6 tineri răniți. Una dintre victime a fost transferată la București pentru că avea nevoie de investigații neurologice complexe iar la spitalul județean Buzău nu e o astfel de gardă.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU