Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5665 > Eveniment Nr. 5665 de vineri, 13 aprilie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Aprilie aduce hituri tari, la Focus FM

articol de: Karla LUCUȚĂ
Aprilie aduce hituri tari, la Focus FM
 

Luna aprilie vine încărcată cu bucurie, la pachet cu piese noi sau celebre ale unor artiști pe care românii îi preferă. Un nou hit de lună este ales pentru toți ascultătorii celui mai popular și îndrăgit radio din regiune. 

Angela Rusu are o piesă cu versuri în care îndrăgostiții se vor regăsi și pe care o vor fredona. Fără tine este hitul lunii aprilie. Această melodie i se potrivește perfect artistei însăși. Cîntăreața de muzică etno, Angela Rusu, s-a măritat a patra oară în 2017, în Las Vegas, la 43 de ani. 

"Nunuțo, numai tu, / Poți să-nțelegi / Calvarul unei inime pribegi." 

Acestea sînt versurile piesei Nunuțo, pe care din aprilie o interpretează la Focus Fm artistul Tudor Gheorghe. Este un refren, pe nedrept uitat, al șlagărelor din muzica ușoară interbelică. Îndrăzneala lăudabilă a trubadurului Tudor Gheorghe de a cânta mu-zică din anii '30 este pusă în undă de Focus Fm din 2 aprilie.

Printre noutățile lunii se remarcă și piese de la Aurelian Temișan, Diana Matei și Taraful Cleante sau Vasile Moroșanu. Șeful Secției Cultură din Anenii Noi din Republica Moldova, Vasile Moroșanu este un artist extrem de îndrăgit. Melodia Mai stați cu mine este una dintre noutățile lunii.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU