Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5646 > Eveniment Nr. 5646 de joi, 8 martie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Căzută la datorie!


Mașina Poliției, avariată în misiune

A fost bușită de o roată desprinsă de la un TIR

articol de: Marilena DINU
Mașina Poliției, avariată în misiune
 

O autospecială a I.P.J. Buzău a fost avariată, ieri pe D.N. 1 B, aproape de intersecția cu drumul spre Dealul Viei. Echipajul de Poliție abia ajunsese la locul unui accident ușor și trăsese mașina de intervenție pe marginea șoselei.

La un moment dat, roata unui TIR care tocmai trecea prin zonă s-a desprins și a fost proiectată exact în mașina polițiștilor. A fost un moment de mare noroc pentru că, dacă nu s-ar fi oprit în autospeciala I.P.J. Buzău, roata ar fi putut lovi grupul de cîțiva cetățeni, polițiști, cadre medicale și martori, aflați la locul accidentului.

TIR-ul circula pe direcția Ploiești-Buzău. În accidentul inițial, pentru care se deplasaseră polițiștii, a fost implicată o Dacia Logan care s-a răsturnat în urma unei manevre bruște a șoferului. Primii ajunși la fața locului au fost membrii unui echipaj medical al SAJ Buzău care trecea pe acolo. Cei trei ocupanți ai mașinii răsturnate nu au avut nevoie de îngrijiri. În urma cercetărilor la locul accidentului, polițiștii au dat două sancțiuni. Este vorba despre o amendă în valoare de 1305 lei, pentru șoferul de TIR care nu a verificat starea autovehiculului înainte de a porni în cursă. Aceluiași șofer i-au aplicat o sancțiune și reprezentanții ISCTR care au dispus și măsura anulării ITP.

Al doilea șofer, cel care s-a răsturnat cu Dacia Logan, a primit un avertisment pentru că a condus cu viteză și nu a mai reușit să oprească, în condiții de siguranță, atunci cînd mașinile din fața lui au încetinit pentru a permite o manevră la stînga unui șofer. Bărbatul de 48 de ani, din Gălbinași, rula dinspre Ploiești spre Buzău, iar în mașina sa se aflau alte două persoane.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU