Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5643 > Eveniment Nr. 5643 de luni, 5 martie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Ce se pregătește pentru traficul de tranzit

articol de: (M.D.)

Buzăul are toate șansele să beneficieze de o investiție majoră, în anii următori, cu rezultate directe asupra traficului din interiorul orașului.

Dacă în momentul de față mare parte din mașinile aflate în tranzit, exceptîndu-le pe cele de mare tonaj, traversează orașul pe bulevardul Unirii, lucrurile s-ar putea schimba la 180 de grade. Proiectul care va continua construirea șoselei de centură a orașului a fost readus în atenția Ministerului Transporturilor, cu șanse mari de finanțare.

Deocamdată, se licitează elaborarea unui studiu de fezabilitate care ar urma să arate cum trebuie realizată investiția și cu ce costuri. Anunțul a fost făcut de liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, susținător declarat al acestei investiții publice pe care a și promovat-o căt timp a făcut parte din Guvern. În acest moment, orașul Buzău are doar jumătate de șosea de ocolire a municipiului. Centura preia traficul de pe DN 2 E 85 și DN 10, însă camioanele care vin dinspre Brăila și Slobozia nu au o conexiune directă la șoseaua de centură.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU