Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5643 > Eveniment Nr. 5643 de luni, 5 martie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Știrea care îi îngrozește pe șoferi. Se întîmplă din 19 martie!

Atunci se închide pe un fir podul de la Mărăcineni

articol de: (E.P.)

Constructorul desemnat să execute lucrările la podul metalic de la Mărăcineni, grav afectat la structura suspendată, a făcut anunțul care preconizează calvarul șoferilor: din 19 martie podul se va închide.    

Întreg traficul spre și dinspre Moldova va fi preluat de al doilea pod, cel din aval, pe fiecare sens existînd o singură bandă. Constructorul s-a adresat deja Inspectoratului Județean de Poliție care și-a dat acordul pentru închiderea traficului, iar acum se așteaptă avizul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru startul lucrărilor.

Este doar o chestiune de timp pînă cînd avizul va fi emis: "Așteptăm să iasă autorizația de închidere a circulației de la CNAIR. Solicitarea este făcută cu începere de la 15 martie, dar cum această zi pică spre sfîrșitul săptămîni, probabil că ziua de luni, 19 martie va fi cea în care podul se va închide", a declarat dirigintele de șantier, Vasile Ionașcu.

Podul vechi de la Mărăcineni va fi închis pentru circa 4 luni. În tot acest timp, celălalt pod va prelua întreg traficul, situație care se anunță trafic de coșmar pentru zecile de mii de șoferi care tranzitează zilnic zona. Podul de la Mărăcineni se află într-o avansată stare de degradare. În ultimele luni au apărut numeroase gropi în carosabil prin care se putea vedea malul rîului Buzău.

Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare a podului de la Mărăcineni este de 5 milioane de lei.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU