Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5590 > Eveniment Nr. 5590 de vineri, 8 decembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Intervenții la infrastructură


Separatoare de sens pe drumurile cu risc mare de accidente

Măsura a fost bine primită de șoferi, care s-au declarat convinși că această măsură va avea o serie de beneficii

articol de: Marilena DINU

Mai puține accidente produse pe Centura municipiului Buzăului. Este rezultatul așteptat de polițiștii de la Rutieră odată cu montarea unor separatoare de sens pe o distanță de cîteva sute de metri.

Lucrările au început miercuri dimineață pe Centura Buzăului, pe un tronson de drum cunoscut pentru riscul crescut de accidente rutiere.  

Sînt vizate și alte zone la Buzău

Timp de două zile, pe o distanță de 400 de metri, pe sectorul de drum către pasarela Nehoiu, vor fi montate separatoare de sens. În final, șoferii vor fi nevoiți să circule cu viteză redusă ceea ce va determina, speră oamenii legii, reducerea numărului accidentelor rutiere. Măsura a fost bine primită de șoferi, care s-au declarat convinși că această măsură va avea o serie de beneficii. Astfel de măsuri ce vizează reducerea riscului de accidente rutiere și fluidizarea traficului vor fi luate și în alte zone din Buzău.

Curba morții, prima pe listă

Reprezentanții administrației locale și cei ai poliției rutiere au decis deja, în cadrul Comisie de Siguranță Rutieră, montarea unor separatoare de sens și pe alte porțiuni de drum, la fel de periculoase, după cum a anunțat viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu. Separatoare de sens au fost amplasate recent, tot pe Centura Buzăului, în zona de nord a orașului. Curba morții, așa cum era cunoscută zona respectivă, a răpit mai multe vieți printre care și pe cea a unui tînăr cameraman de la o televiziune locală, Laurențiu Păun. Tînărul se afla în timpul serviciului și oprise să filmeze un accident rutier, moment în care a fost lovit mortal de o mașină condusă de un italian, ce intrase în derapaj.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Se modifică statutul parcărilor publice
Banca de Gene pentru Agricultură, la mîna Guvernului
Buzăul are un canal de irigații unic în România

Click aici pentru toate articolele din categoria Eveniment

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU