Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5447 > Eveniment Nr. 5447 de miercuri, 10 mai 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Din nou la un pas de concediere


Organigrama Poliției Locale, la vot în Consiliul Local Municipal

La ultima ședință s-a înregistrat un număr egal de voturi, decizia fiind astfel amînată

articol de: Marilena DINU

 Aceasta ar putea fi ultima săptămînă la serviciu pentru cei peste 300 de polițiști locali pe care primarul Constantin Toma îi vrea plecați încă de anul trecut. 

Joi, edilul-șef al Buzăului va aduce din nou pe masa consilierilor locali noua organigramă a Poliției Locale, care la ultima șe­din­ță a înregistrat un număr egal de voturi, fiind astfel amînată. Votul va fi reluat în ședința extraodinară a CLM, programată mîine, cînd se așteaptă să primească undă verde din partea aleșilor locali, iar cei 300 de oameni ai legii să fie în sfîrșit trimiși acasă. 

Bîrlă s-a abținut

Documentul a mai fost supus aprobării săptămîna trecută însă nu a trecut după ce consilierul social-democrat Fănică Bîrlă s-a abținut de la vot, fiind înregistrată astfel egalitate, respectiv 11 voturi pentru și 11 împotrivă. La o săptămînă, noua organigramă va fi din nou supusă aprobării, surse din Primăria Buzău, susținînd că sînt mari șanse ca de această dată să obțină numărul necesar de voturi pentru a fi aprobată și mai apoi pusă în aplicare. În aceste condiții, zilele aceasta ar fi ultimele la serviciu pentru cei 300 de polițiști locali care ar urma să primească din nou preavize.

Rămîn 138 de posturi

Potrivit proiectului care va fi supus votului consilierilor municipali în ședința de joi, organigrama prevede doar 138 de posturi. Pe lîngă organigramă, aleșii vor avea de votat și un proiect prin care primarul Constantin Toma încearcă să rezolve problema crizei de juriști din instituție. Edilul-șef propune externalizarea a sute de dosare, astfel încît situația critică în care se află departamentul juridic să fie depășită. Tot în ședința de joi va fi decisă participarea municipalității la ediția de anul acesta a Nopții Muzeelor.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU