Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2569 > Eveniment Nr. 2569 de miercuri, 27 decembrie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Mobilat ca acum 50 de ani,


Orăselul Copiilor, gol de copii si comercianti

articol de: (M.G.)
Orăselul Copiilor, gol de copii si comercianti
 

Orăselul Copiilor din Crîng este în acest an mai sărac ca niciodată. Nimic nu schimbă amintirile bunicilor veniti în plimbare cu nepotii, care văd si în acest an aceleasi  figurine din plastic de pe vremea copilăriei lor. Bradul care tronează locul de distractie este la fel de sărac atît în lumini cît si în cadouri ornamentale. Nimic nu atrage atentia copiilor, iar povestirile expuse din cărtile de povesti au fost cocotate prea sus să poată fi citite chiar si de copiii cei mai vigilenti. La asa organizare si chemare pentru plăcerile celor mici ei reactionează ca atare. Nu-i atrag alveolele de altfel destul de ingenios create si nici mesele sahistilor. Comediile rămîn goale, iar colindele sînt ascultate doar de comerciantii înghetati. Inaugurarea Orăselului Copiilor s-a făcut vineri, cînd parcul a fost invadat de copii. Mosul trist postat la intrare si aleea pustie au dat de înteles vizitatorilor că nu se pot astepta la prea multe surprize, ceea ce s-a si confirmat. Singurul punct de atractie a fost staulul populat cu oi si vitei prin care un investitor a vrut să imite pe viu  momentul nasterii Domnului. Gestul a fost apreciat atît de bunici si părinti, dar si de copii. Spatiul deschis limitat de copacii proaspăt frezati de crengile ciufulite si putrezite pare destul de neatrăgător pentru cei mici. Lipsa comerciantilor care au dat din prima zi bir cu fugitii a avut efecte negative pentru cei care s-au încăpătînat să rămînă. Rotile stau ore în sir să-si ridice scaunele în timp ce pista cu masinute functionează la capacitate redusă. Zăpada ar putea fi unul dintre argumentele ce ar putea aduce copii în Orăselul Copiilor, dar pînă va acoperi si copacii, acum goi, Parcul Crîng va rămîne la fel de pustiu.

 

COMENTARII

anonim:
coment
asa face primarul bosco cind nu este nimic de ciordit.pe el il intereseaza prosperitatea personala si gastii de infractori pe care o conduce. ce naiba sunt asa fraieri buzoienii ,nu vad.
Corina:
Orasel
Regret ca toate scursurile societatii buzoiene s-au apucat sa posteze comentarii de mahala pe acest site. Eu am fost cu copilasul in Orasel si pot sa va spun ca este foarte frumos, foarte animat, mai ales seara.

Felicitari organizatorilor, care se vede ca s-au straduit anul acesta!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU