Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5392 > Eveniment Nr. 5392 de joi, 16 februarie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 32

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Distracție încheiată prost


Tînără desfigurată după un conflict cu un consilier parlamentar

Ea a avut o altercație cu fiul fostului viceprimar din Vadu Pașii acum consilier local

articol de: Marilena DINU
Tînără desfigurată după un conflict cu un consilier parlamentar
 

O seară de distracție s-a încheiat dramatic pentru o tînără de 34 de ani din județul Buzău care a ajuns sîmbătă seara cu răni grave la Spitalul Județean după o altercație cu fiul fostului viceprimar din Vadu Pașii acum consilier local ALDE. 

Cearta dintre cei doi tineri ar fi pornit de la bani, iar scandalul este acum cercetat de polițiști. Atît victima, cît și agresorul au depus plîngeri, aducîndu-și acuzații reciproce cu privire la tot ce s-a întîmplat. Între timp, tînărul care a băgat-o pe femeie în spital, angajat temporar la un cabinet de parlamentar, din Buzău a rămas fără serviciu.    Daniela Saulea din Buzău a ajuns pe patul de spital după o bătaie într-un club din oraș iar totul s-a petrecut sîmbătă seară, cînd Daniela care  petrecea alături de prieteni, l-a văzut pe cel despre care auzise că i-ar fi luat portofelul pe care l-a pierdut cu o săptămînă în urmă.

De pe patul de spital, tînăra povestește că din senin bărbatul,  despre care știe că este fiul fostului viceprimar din Vadu Pașii ar fi sărit la bătaie, desfigurînd-o. Fata a ajuns la Spitalul Județean Buzău unde medicii au constat că are leziuni grave la nivelul capului și tăieturi adînci pe față. Pentru că exista riscul ca ochiul stîng să-i fie afectat, medicii din Buzău au decis transferul pacientei la spitalul de oftalmologie din Capitală. 

Concediat după incident

Daniela Saulea este hotărîtă să nu-l lase să scape pe tănărul despre care spune că e o cunoștință întîmplătoare, așa că a depus o plîngere împotriva acestuia. Cosmin Chijer are însă o altă variantă cu privire la cele întîmplate. Tînărul a mers la rîndul lui la Spital și mai apoi la Poliție, unde a depus o plîngere, acuzînd-o pe Daniela Saulea că l-ar fi agresat. Scandalul este acum investigat de poli­țiștii buzoieni care urmea­ză să stabilească exact ce  s-a întîmplat. Între timp, incidentul l-a lăsat pe fiul fostului viceprimarului  Vadu Pașii fără serviciu căci senatorul PMP Dorin Bădulescu a declarat ca l-a concediat după ce a aflat despre incident.

Susține că nu o cunoștea

Contactat de reporterii Focus TV, Cosmin Chijer nu a răspuns la telefon pentru a-i fi consemnat punctul de vedere cu privire la incident. Totuși, jurnaliștii de la adevarul.ro au izbutit să-l intevieveze și iată ce a declarat:  "În timp ce mă aflam la ziua unui prieten, cum eram toți la masă a venit fata la mine și a dat cu paharul. Am semn la față pe partea stîngă. O fată care era cu noi la masă a fost și ea tăiată la o mînă. Mi-a dat două palme, m-a scuipat și, după aceea, eu am împins-o, i-am zis să plece. Atunci ea avea paharul în mîna stîngă iar cînd a vrut să dea cu el mi-am pus mîna în față și s-a spart. Atunci au sărit cioburi pe fața ei. Eu nu am avut pahar în mînă, nimic. Oricum ea a mai avut ceva în dreapta pentru că din palmă mi-a crăpat o măsea", a declarat pentru adevarul.ro Cosmin Chijer, tînărul acuzat de agresiune.

Cosmin Chijer susține că nu o cunoștea pe Daniela Saulea. "Nu am avut niciodată vreo altercație cu ea, nu sînt prieten cu ea, nu am băut niciodată măcar o cafea cu ea. Era doar pe Facebook la prietenii mei", declară tînărul. Cosmin Chijer are 27 de ani, este din comuna Vadu Pașii, și își dorește o carieră politică, asemenea tatălui său, Nicolae Chijer, fost viceprimar din partea PP-DD, în prezent consilier local ALDE.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU