Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5283 > Eveniment Nr. 5283 de miercuri, 31 august 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 31

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Mari proiecte la Focus FM din septembrie

articol de: Karla Lucuță

Toamna se nu­mără proiectele curajoase la Focus FM. Din 1 septembrie, grila nouă aduce numeroase surprize pentru fanii stației de radio numărul unu în regiune.
 Cel mai nou  și ambițios proiect de radio intră în undă începînd din 2 septembrie. Șukar Musica este pariul pe care îl face Focus FM și va deveni atracția sezonului, din punct de vedere muzical. Atmosferă, veselie, nebunie, ar fi cuvintele care definesc debutul toamnei în undele Focus FM. Proiectul Șukar Musica este nou  și îndrăzneț  și vine să prezinte adevăratul folclor țigănesc, de la care nu
s-au dat în lături să îl cînte nici Goran Bregoviæ și nici Balkan Music Orchestra. Ritmuri, culoare  i extravaganță, piesele gipsy vor face un program magic, autentic țigănesc, pentru toți ro­manii. Șukar Musica se aude de vineri, dar  și sîmbătă  și duminică, timp de un ceas de la ora 20 la 21, la Focus FM.
După reu ita programului din sezonul estival, Greek Music Taver­na, stația de radio regională vine cu acest nou proiect care să ramînă în proiectele de referință pentru ascultătorii fideli. Noul sezon vine și cu multe alte surprize  și un hit de septembrie de dat la maximum. Toamna se numără proiectele curajoase la Focus FM.
Din 1 septembrie, grila nouă aduce numeroase surprize pentru fanii stației de radio numărul unu în regiune.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU