Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5214 > Eveniment Nr. 5214 de marti, 24 mai 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 31

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

"Procurorul păcănele" rămîne cu pedeapsa de 3 ani și jumătate de închisoare

articol de: Laurențiu Marinov
"Procurorul păcănele" rămîne cu pedeapsa de 3 ani și jumătate de închisoare
 

Fostul procuror DIICOT, George Mărgărit, ajuns celebru după ce a jucat la "păcănele" banii ridicați la perchezițiile pe care le realiza, va executa pedeapsa de 3 ani și jumătate, pronunțată în vara anului trecut de Înalta Curte de Casație și Justiție.
După condamnare, Mărgărit a cerut și a obținut din partea magistraților de la Tribunalul Brăila, contopirea pedespselor pentru acuzațiile ce i-a fost aduse cînd a fost trimis în judecată. Solicitarea a fost confirmată la sfîrșitul săptămînii trecute de Curtea de Apel Galați acolo unde procurorii DNA au contestat sentința judecătorilor brăileni.
George Mărgărit, care a fost nevoit să demisioneze din magistratură a fost judecat în baza procedurii simplificate de recunoaștere a vinovăției. Instanța supremă l-a condamnat pe Mărgărit la pedeapsa de trei ani și șase luni închisoare pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial, în formă calificată, și i-a interzis mai multe drepturi civile.
Fostul procuror a mai fost condamnat de magistrații ICCJ la doi ani de închisoare pentru delapidare, iar după instanța a stabilit ca acesta să execute pdeapsa cea mai grea.

 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU