Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5004 > Eveniment Nr. 5004 de vineri, 24 iulie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

RER Ecologic Service desfășoară


(P) Dezinsecția parcurilor din municipiul Buzău

Vor fi efectuate acțiuni de înlăturare a muștelor și țînțarilor

articol de: Mirela Dumitru

Insectele care nu dădeau pace buzoienilor aflați în cău­tarea unei oaze de liniște și răcoare, la o plimbare prin parcuri, au zilele nu­mărate.  În perioada 24-27 iulie RER Ecologic Service va efectua la comanda Primăriei o activitate de dezinsecție a parcurilor din municipiul Buzău. Acțiunea este prima de acest gen din 2015 și se va desfășura după următorul program: vineri între orele 4-9 se vor efectua lucrări în Parcul Tineretului și Parcul Marghiloman, sîmbătă, 25 iulie, în același interval orar se va lucra în Parcul Crîng iar luni, 27 iulie, tot dimineața, între 4 și 9 în parcurile mici din municipiu. Tratamentul se va desfășura dimineața pentru a preveni eventualele inconveniente pe care cetățenii le-a putea avea.

Război muștelor și țînțarilor

Muștele și țînțarii care-și fac veacul prin parcurile din municipiul Buzău vor fi stîrpite la finalul acestei săptămîni în urma unei campanii de dezinsecție derulate de RER Ecologic Service Buzău la comanda Primăriei. Acțiunea face parte dintr-o campanie mai amplă de eradicare a insectelor de pe spațiul public. Reprezentanții RER au declarat că substanțele folosite sînt avizate de Ministerul Sănătății, au fișe de securitate și nu sînt periculoase pentru buzoieni.

Apicultorii, anunțați de acțiuni

Informări cu privire la dezinsecție au fost emise inclusiv Asociației Apicultorilor pentru a anunța crescătorii de albine de pe raza municipiului Buzău despre demararea acțiunilor de stârpire a insectelor dăunătoare, astfel încît să își poată lua măsuri de precauție. Da­că va ploua, calendarul anunțat inițial se va decala în perioada imediat următoare.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU