Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4994 > Eveniment Nr. 4994 de vineri, 10 iulie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Sute de tone de furaje arse într-un incendiu la Poșta Cîlnău

articol de: Mirela Dumitru
 Incendiu de amploare produs miercuri seară la un de­pozit din satul Călu­găreni, comuna Poșta Cîlnău. Flăcă­rile au mistuit apro­ximativ 250 tone de furaje.
La fața locului s-au deplasat două autospecială cu apă și spumă care au asigurat perimetrul evitînd extinderea incendiului și la alte gospodării. Din primele informații se pare că focul ar fi fost pus de un localnic care avea un litigiu cu proprietarul depozitului. Oamenii din sat au bănuieli în privința incendiatorului însă focul a izbucnit după lăsarea întunericului, în jurul orei 22.00 și nimeni nu a văzut nimic.
Furajele carbonizate erau hrana pentru animalele unui localnic din Călugăreni care deține o microfermă. Sătenii spun că fermierul căruia i-au ars furajele este în litigiu cu o familie din același sat. Mai mulți oameni l-ar fi văzut pe proprietarul furajelor cînd a mers cu un executor judecătoresc la familia cu care se află în conflict și tocmai acest lucru i-ar fi înfuriat pe membrii acesteia, care probabil au gîndit să se răzbune punînd foc baloților de paie. Incendiul a fost anunțat de localnicii care au văzut flăcările iar pompierii au ajuns la fața locului cu două autospeciale dar nu au mai putut face nimic pentru salvarea furajelor. Polițiștii împreună cu pompierii vor încerca să stabilească circumstanțele în care s-a declanșat incendiul.

 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU