Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4937 > Eveniment Nr. 4937 de luni, 20 aprilie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

"Zilele Buzăului", ediția 2015

Spectacolul tradițional programat în perioada 24-26 aprilie pe Platoul Dacia va aduce artiști cunoscuți în plan local și național

articol de: Mirela DUMITRU
"Zilele Buzăului", ediția 2015
 

Manifestările prilejuite de Zilele Buzăului vor de­buta miercuri cu vernisajul unei expoziții semnate Valeriu Șușnea.  

Evenimentul programat miercuri 22 aprilie la ora 11 la Palatul Comunal va reuni mai multe lucrări al președintelui Uniunii Artiștilor Platici Buzău fiind programată și o prezentare a mai multor volume istorice și rapoarte semnate de Valeriu Avram și Mihail Bălănescu. Totodată va avea loc festivitatea de conferire a titulului de Omul Anului 2014 jurnalistului Florentin Popescu și artistului plastic Valeriu Șușnea și Cetățean de onoare post-mortem geografului și globe-troterr-ului Dumitru Dan, cel care a reușit să facă înconjurul lumii pe jos, îmbrăcat în costum național și încălțat în opinci. 

Buzăul, străveche vatră de cultură și civilizație

O altă activitate culturală programată cu ocazia Zilelor Buzăului este simpozionul "Buzăul, străveche vatră de cultură și civilizație" programat joi 23 aprilie la ora 11 la Sala 13 a Palatului Comunal. Printre personalitățile care vor conferenția se numără prof. univ. dr. Ion Bulei, prof.univ.dr. Nicolae Avram, pr. prof. Mihail Milea, prof. Doina Ciobanu și prof.dr. Valeriu Șușnea.

Concert pe Platou

Concertul tradițional de pe Platoul Dacia se va desfășura în perioada 24-26 aprilie. Vineri va fi seara artiștilor buzoieni printre capetele de afiș aflîndu-se Nemuritorii și orchestra Plaiurile Mioriței. Sîmbătă va fi seara muzicii populare pe scenă urcînd Ana Sorela Mladin, Mirela Ursache, Cezărică, Mădălina Manolache, Kronos, Dana Dobre, Mario Buzoianu și Steliana Sima. În ultima seară de concerte, duminică vor susține momente artistice Bogdan Căpățînă, Bianca Purcărea, Teo Manciulea, Andrada, Adina Căpățînă, Jasp, Deep Central și Corina.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU