Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4811 > Eveniment Nr. 4811 de marti, 14 octombrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Profesioniștii, din ce în ce mai căutați de marile companii


Tîrg de job-uri pentru ingineri și experți IT

BESTEngineer, singurul eveniment dedicat în totalitate specialiștilor din domeniul ingineriei, are o ofertă de peste 300 de joburi

articol de: Adrian CRĂCIUN
Experții în IT și inginerii din județul Buzău care se află la început de carieră, sînt în căutarea unui loc de muncă sau doresc noi oportunități pot alege din peste 300 de joburi, care sînt oferite la tîrgul BESTEngineer. Evenimentul va avea loc la Brașov, unde vor fi prezenți unii dintre cei mai mari angajatori din țară, organizatorii încercînd să atragă pentru angajatori de top și profesioniști din județele vecine. Astfel, potrivit unui comunicat de presă remis pe adresa redacției, organizatorii au lansat o invitație și pentru profesioniștii din județul nostru, precizînd că a treia ediție a tîrgului de joburi se va desfășura vineri, 17 octombrie, și sîmbătă, 18 octombrie, la International Trade Center din Brașov.

Locuri de muncă sigure și dezvoltare profesională personală

Companiile prezente așteaptă să intervieveze ingineri specializați în domeniile mecanic, electric, chimic, construcții civile, calitate sau petrolier cît și experți în IT software și hardware. Printre angajatori se vor afla Continental Corporation, Premium Aerotec, Hutchinson România, Autoliv România, Draexlmaier România, Benchmark Electronics, ATOS IT Solution, Brunel, companie olandeză specializată în recrutarea de personal din domeniul ingineriei și IT. „Este a treia ediție la care participăm, aici, în Brașov și ca de fiecare dată venim entuziaști pentru a susține eforturile candidaților în găsirea unui loc de muncă. Cu o echipă de peste 13.000 de oameni la nivel național, sîntem în continuă creștere și căutăm colegi noi care să ni se alăture la fabrica din Ghimbav. Cele mai multe posturi des­chise pe care le avem sînt în zona de producție. Căutăm oameni cu profil tehnic atît pentru centrul de cercetare și dezvoltare cît și pentru fabrică. Noi oferim candidaților un loc unde pot să se dezvolte personal și să își valorifice potențialul”, a declarat Alina-Maria State, din cadrul Continental Corporation.

„Așteptăm 2.000 de candidați pentru joburile oferite”

Pînă în prezent s-au desfășurat 14 ediții BESTEngineer în orașe precum București, ­Ti­mi­șoara, Iași, Cluj, Brașov, Pitești și Sibiu, la care au participat peste 100 de companii. „BESTEngineer este singurul eveniment dedicat în totalitate specia­liștilor din domeniul ingineriei și experților IT“, declară d-na Ioana Călin, ­pro­ject manager BEST Engineer. „Rezultatele obținute în edițiile precedente sînt pozitive, astfel că peste 50% dintre angajatori revin la evenimentele noastre. Aici, în Brașov, așteptăm circa 2.000 de candidați pentru joburile oferite”, se arată în comunicatul remis redacției Șansa Buzoiană. Pe tot parcursul tîrgului, intrarea este liberă, iar cei interesați vor putea discuta chiar cu reprezentanții departamentelor de resurse umane ale companiilor prezente.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU