Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4807 > Eveniment Nr. 4807 de miercuri, 8 octombrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

S-a schimbat vremea, au apărut necazurile


Un mort și mai mulți răniți în accidente produse din cauza ploii

Două evenimente rutiere au avut loc la interval de cîteva ore la Vernești și Mărăcineni

articol de: Laurențiu MARINOV
Vremea rea a făcut ieri victime pe șoselele din județ. O femeie, pasageră într-un autoturism, și-a pierdut viața, iar șase bărbați au fost răniți și au ajuns la spital în urma a două accidente produse în locuri diferite dar care au avut aceeași cauză: viteza neadaptată condițiilor meteo. 
Evenimentul rutier care s-a încheiat tragic pentru o femeie în vîrstă de 59 de ani a avut loc pe DN 10 pe raza comunei Vernești. Cercetările polițiștilor efectuate la fața locului arată că un bărbat în vîrstă de 40 de ani din comuna Berca nu a adaptat viteza la condițiile de drum, șoseaua fiind umedă din cauza ploii, iar mașina pe care o conducea a intrat pe sensul opus și a lovit un alt autoturism condus de un bărbat în vîrstă de 48 de ani din Pîrscov. În urma impactului, o femeie aflată în prima mașină a murit, iar șoferii și alți doi bărbați în vîrstă de 36 și 39 de ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism au fost răniți. 
Bărbații au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean unde au fost supuși unor investigații medicale. Starea lor era stabilă deși au suferit multiple contuzii și traumatisme.

La Mărăcineni, un accident asemănător

Cîteva ore mai tîrziu, pe DN2E85, la ieșirea din localitatea Mărăcineni, două autovehicule s-au izbit violent, în împrejurări asemănătoare . „Șoferul unei autoutilitare ce se îndrepta către Buzău a pierdut controlul direcției, după ce a trecut de o curbă, a pătruns pe contrasens, intrînd în coliziune cu o autoplatformă. În urma impactului ambii conducători auto au fost răniți și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Buzău”, a declarat comisar-șef Florina Crucianu, purtător de cuvînt al IPJ Buzău. Autoplatforma transporta o mașină avariată și se îndrepta către un service auto. În urma accidentului, șoferul a rămas captiv în mașină și a fost scos de un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.  Poliția Rutieră a des­chis în ambele cazuri dosare penale și urmează să stabilească cu exactitate cum s-au produs accidentele și gradul de vinovăție al celor direct implicați.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU