Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4692 > Eveniment Nr. 4692 de luni, 28 aprilie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Vina recunoscută, pe jumătate iertată


Șeful Căminului Aldeni își asumă vina pentru situația așezămîntului

Închiderea căminului pentru trei luni este binevenită

articol de: Mirela DUMITRU
Șeful Căminului Aldeni își asumă vina pentru situația așezămîntului
 
Închiderea căminului de la Aldeni pentru o perioadă de 3 luni, decisă de inspectorii sociali, e binevenită. O recunoaște chiar șeful instituției, care e convins că în acest răstimp va reuși să se pună la punct cu toate problemele, astfel încît totul să meargă ca pe roate. El își recunoa te vina pentru erorile care au adus căminul în centrul unui scandal, dar e convins că va îndrepta toate neajunsurile.

Alți factori

Inspectorii sociali de la AJPIS Buzău au decis, în urma controalelor derulate la căminul din Aldeni, că instituția trebuie închisă pentru 3 luni. Conducerea centrului a avut la dispoziție un termen clar să-și rezolve toate problemele, scoase la iveală de o organizație non-guvernamentală. Cum timpul nu a rezolvat nimic, căminul își va închide porțile. Directorul căminului din Aldeni, Vasile Alexandru, își recunoa te vina, dar spune că situația în care a ajuns instituția nu a depins de el, ci de o serie de alți factori. "E adevărat, recunosc că sînt mai mulți în cameră, că nu am suficient mobilier, că mai sînt multe de făcut, sînt de acord, și le voi remedia, au și dînșii care au venit în control dreptate", a afirmat Vasile Alexandru, directorul căminului.

A început să rezolve problemele

Șeful instituției mai spune că încă de luna trecută a început să rezolve problemele descoperite în instituția pe care o conduce. Nu a reușit însă să respecte termenul pe care i l-au dat inițial inspectorii sociali. E convins însă că va reuși să îndrepte toate neajunsurile. "Știu ce am de făcut, însă ne trebuie un pic de timp și totodată, să fiu cinstit, suficient personal. Nu avem suficient  personal, urmare a faptului că am căutat să facem cazarea, mîncarea, asistența medicală să fie prioritară. Acum ne axăm și pe partea asta tehnică și angajăm urgent un director coordonator și un asistent social, pe care noi nu am avut pînă acum", a mai declarat Vasile Alexandru. Căminul nu va fi închis definitiv, ci pe o durată de 3 luni, timp în care totul ar trebui remediat. O decizie finală ar fi luată însă la București, unde a fost trimis raportul inspectorilor sociali buzoieni.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU