Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4000 > Eveniment Nr. 4000 de joi, 15 septembrie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

S-a mai făcut un pas!


Centrul de Permanență de la Vernești, funcțional de luna viitoare

Și la Vintilă Vodă sînt 7 medici care vor să se asocieze pentru înființarea centrului

articol de: Vali MARINESCU
În iarna care vine, județul Buzău va avea cu siguranță două centre de permanență, potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică, Venera Acsinte.     
Ieri a avut loc la Vernești o întîlnire între conducerea DSP, cei doi medici care doresc să se asocieze în vederea deschiderii centrului și autoritățile comunei. Următorul pas ar fi perfectarea documentației necesare cu semnarea convenției de asociere de către halatele albe. Spațiul în care va funționa centrul de permanență este deja asigurat, acesta aparținînd medicilor și există promisiunea de sprijin necondiționat al autorităților loca­lității pentru înființarea acestuia. Data avansată de directorul DSP Buzău, Venera Acsinte, este 15 octombrie, însă cu siguranță pînă la sfîrșitul anului vom avea deja înființate cele două centre de permanență.
Și la Vintilă Vodă s-au făcut demersurile necesare și sînt deja 7 medici care și-au exprimat intenția de se asocia, potrivit primarului comunei, Constantin Petcu. Acolo există deja pregătit spațiul în incita fostului spital din localitate. Singura problemă ce mai trebuie rezolvată este cea a preluării aparatului Roentgen din dotarea fostului spital, pentru a elibera din spațiul necesar acestei noi linii de gardă. Centrul va deservi o comunitate cu peste 23.000 de persoane din localitățile Vintilă Vodă, Lopătari, Bisoca, Sărulești, Mînzălești, Beceni și Cernătești.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU