Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3862 > Eveniment Nr. 3862 de sambata, 2 aprilie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Pe post de jeep-uri


R.A.M. îºi trage vara biciclete ºi iarna sãnii

Dupã modelul chinezesc, Regia Autonomã îºi trimite angajaþii la muncã cu bicicleta

articol de: (F.Z.)
Regia Autonomã Municipalã a adoptat modelul de deplasare fãrã poluare cu bicicleta, fiind unul mai econom, ecologic ºi mai puþin costisitor. Achiziþionarea vehiculelor cu pedale vor uºura ºi bugetul societãþii care, în acest fel, îºi va plãti la timp datoriile cãtre Distrigaz iar buzoienii nu vor mai fi puºi în situaþia de a primi apã caldã raþionalizat ca în vremurile demult apuse.

330 de lei bucata
Þara arde ºi RAM se piaptãnã... În timp ce poartã lupte de lãmurire pe spinarea buzoienilor pentru ca GDF Suez sã nu mai întrerupã furnizarea gazelor naturale, furnizorul de cãldurã îºi trage vehicule acþionate cu picioarele. Consilierii locali bu­zoieni s-au strîns în ºedinþã ordinarã, printre altele, pentru a vota achiziþionarea a patru biciclete de cãtre RAM Buzãu. Directorul furnizorului de energie termicã a declarat cã respectivele vehicule vor fi folosite de cãtre angajaþi pentru a ajunge în zone mai puþin accesibile pentru un autoturism. Preþul fiecãrei biciclete va fi de 330 de lei.  Bicicletele RAM vor fi cel mai probabil inscripþionate pentru ca cicliºtii sã nu le poatã folosi în afara serviciului.

Alternativã la jeep-uri
Achiziþionarea acestor vehicule vine ºi ca o alternativã mult mai ieftinã la jeep-urile greu de întreþinut. Directorul RAM a gãsit o soluþie ºi pentru anotimpul rece. Pãstrînd contextul actual, pe lista de achiziþii probabil cã Regia va trece costume de scafandru necesare intervenþiei în locurile unde þevile se sparg cine ºtie din ce motive, paracetamoale pentru a scoate rãceala buzoienilor care fac baie cu apã rece pe post de apã caldã ori, de ce nu, cãºti de protecþie pentru a-i feri pe ºefii R.A.M. de furia consumatorilor dupã ce privesc factura la întreþinere. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU