Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3828 > Eveniment Nr. 3828 de marti, 22 februarie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Mai durează un pic ...


Fosta casieră "jefuită" la Romcarbon stă mai mult prin spitale

Ipoteza înscenării pare să se contureze din ce în ce mai bine

articol de: (Doru Gheorghiade)
 Fosta casieră "jefuită" la Romcarbon stă mai mult prin spitale
 
Săndica Drăgan, fosta casieră de la Romcarbon S.A., suspectată că și-a înscenat jaful în decembrie, anul trecut, s-a internat în mai multe rînduri la Spitalul din Nifon sau cel din Săpoca. Ca urmare, ancheta Poliției bate pasul pe loc, deși surse din rîndul anchetatorilor susțin că demonstrarea înscenării este doar o chestiune de timp.

Și-au cam terminat treaba

Polițiștii de la Investigații Criminale din Inspectoratul de Poliție al Județului și-au cam terminat treaba și și-au făcut o imagine asupra cazului. Potrivit surselor noastre, înscenarea este documentată în proporție de 95%, dar sînt posibile, evident, și răsturnări de situație. Totuși, datele strînse nu lasă loc la prea multe interpretări sau îndoieli.

Suspendată din funcție

Nici cei din conducerea firmei nu sînt convinși de varianta jafului. Dimpotrivă, acuzele aduse Săndicăi Drăgan sînt dintre cele mai grave, între ele faptul că folosea în interes personal banii din casierie, iar documentația ce derivă din fișa postului era refăcută cu întîrziere. În plus, o parte din cele 500 de milioane de lei vechi, care ar fi dispărut în timpul jafului, a fost adusă de acasă de către Săndica Drăgan. Oricum, femeia este suspendată din funcție și-și susține nevinovăția. Reamintim că în decembrie, anul trecut, din casieria Săndicăi Drăgan au dispărut 50.000 RON, femeia susținînd că o persoană necunoscută i-a pus cuțitul la gît și a jefuit-o.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU