Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3711 > Eveniment Nr. 3711 de sambata, 2 octombrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Luptele de gherilă, la final


Marea aventură a înființării unui dispecerat de taxi

Acum mai este nevoie doar de o singură semnătură

articol de: (M.L.S.)
De aproximativ doi ani de zile taximetriștii din Rîmnic au solicitat autorităților locale înființarea unui nou dispecerat taxi la Rîmnic. Solicitările, deși întemeiate, în condițiile în care erau nevoiți să accepte contracte cu dispecerate ce prevedeau taxe mari și întîmpinau greutăți în momentul în care solicitau autorizații, au fost zadarnice. Totul pînă luna trecută. La începutul lunii septembrie, o nouă solicitare de înființare a unui nou dispecerat a primit undă verde de la consilierii locali.  

A tocit  pragurile Primăriei

Cel care a adus în discuție demersurile repetate ale taximetriștilor privind înființarea unui nou dispecerat, în cadrul ședinței C.L.M. din septembrie, a fost chiar primarul municipiului, Viorel Holban. Consiliul Local a aprobat înființarea unui nou dispecerat taxi pe 10 septembrie. După aflarea veștii, un rîmnicean care depu­sese dosar pentru înființarea unui dispecerat în decembrie 2008, a formulat o nouă cerere pentru obținerea autorizației. Plimbat pe drumuri din decembrie 2008 pînă acum, rîmniceanul a sperat că după decizia Consiliului Local Municipal totul se va rezolva însă se confruntă cu aceeași problemă.

Încet, dar sigur?

A tocit pragurile Primăriei în așteptarea eliberării autorizației și înființării dispeceratului. De ce întîmpină astfel de probleme ?  "Cînd ia hotărîre domnul primar, îi dăm autorizația", a declarat Mihail Costin, consilier superior în cadrul biroului de administrație publică locală. Despre primarul municipiului ,"este plecat din localitate," după cum au declarat surse din Primărie. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU