Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3675 > Eveniment Nr. 3675 de sambata, 21 august 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Detectoare de fum la Rîmnic

Șase detectoare de fum vor ajunge la Spitalul Municipal Rîmnicu Sărat, după ce Ministerul Sănătății a decis dotarea spitalelor din țară cu astfel de aparate. Decizia a fost adoptată în urma tragicului eveniment petrecut zilele trecute la Maternitatea Giulești, unde, în urma unui incendiu, mai mulți nou născuți au suferit arsuri grave, iar cinci au decedat. Cele șase detectoare de fum vor ajunge săptămîna viitoare la Rîmnicu Sărat, toate urmînd a fi montate la secția de Terapie Intensivă. ,,La Rîmnicu Sărat vom primi șase detectoare de fum doar pentru secția de Terapie Intensivă, pentru că acolo, în caz de incendiu, bolnavii sînt transportați foarte greu. Acestea urmează să vină săptămîna viitoare", a declarat primarul municipiului, Viorel Holban.  (M.L.S.)


Portofel cu ghinion
Un flăcău de 19 ani din Buzău a recurs zilele trecute la o metodă ingenioasă de a deposeda o bătrînică de 63 de ani de portofelul pe care îl avea în mînă. Mai precis, hoțul s-a apropiat de femeie, iar în momentul în care a ajuns în dreptul ei, i-a smuls din mînă portofelul în care avea și telefonul mobil și s-a făcut nevăzut. Femeia a anunțat poliția, care imediat a demarat o anchetă pentru depistarea infractorului. În scurt timp, acesta a fost prins și condus la poliție unde a "poposit" pentru 24 de ore, timp în care a tot dat cu subsemnatul, pentru fapta pe care a făcut-o. Telefonul a fost recuperat, iar personajului nostru i s-a "făcut cunoștință" cu procurorii care instrumentează cazul.


"Formația" Amicii
Trei amici, de 20, 27 și 37 de ani, au intrat într-o noapte în incinta unei societăți, de unde au "speriat" mai multe obiecte, printre care și un aparat de sudură, un flex, bormașini, unelte, dar și cîteva casetofoane auto, pe care vroiau să le vîndă pe urmă, prin talcioc sau prin alte locuri unde sînt căutate. Dar nu au mai apucat să le "facă bani", pentru că polițiștii au prins un fir din ițele pe care le încurcaseră cei trei, depistîndu-i și invitîndu-i la poliție pentru a da declarații, dar și pentru a înapoia bunurile furate, societății păgubite. Acum cei trei amici și-au schimbat obiceiurile pe care le aveau atunci cînd erau în libertate, dat fiind gratiile de fier, în spatele cărora se găsesc și care îi împiedică să mai fure aparate de sudură, bormașini, flexuri și alte cele. (T.T.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU