Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3675 > Eveniment Nr. 3675 de sambata, 21 august 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

"Alo, Poliția? Vecinul mi-a împușcat cîinele!"


Fostul polițist șef de la Poșta Cîlnău împușcă maidanezii ca la tir sportiv

O familie îl acuză ...

articol de: (T.T.)
  Fostul polițist șef de la Poșta Cîlnău împușcă maidanezii ca la tir sportiv
 
"Alo, Poliția? Vecinul mi-a împușcat cîinele!".Nu este o glumă. Așa a sunat sesizarea unei familii din Poșta Cîlnău, necăjită peste poate că vecinul, un fost polițist,acum pensionar, ar fi ucis cu focuri de armă patrupedul. Dacă a fost sau nu așa, trebuie să ne lămurească polițiștii, care deocamdată nu găsesc nici cadavrul, nici arma crimei. O familie din Poșta Cîlnău este în culmea revoltei și îl acuză pe un fost polițist că, într-o clipă de distracție bahică, i-ar fi împușcat cîinele. Incidentul pare să se fi petrecut într-una dintre nopțile trecute. Proprietarii cîinelui, mari iubitori de animale, spun că, la aflarea veștii, au mers la vecin să îl tragă la răspundere pentru gestul pe care l-a făcut.

Cusut cu ață albă

Tot ei spun că bănuitul a declarat că nu l-a împușcat, dar i-a aruncat patrupedului o petardă, pe care acesta a luat-o în gură, ulterior aceasta explodînd. Cam cusută cu ață albă această declarație, mai ales că proprietarii declară că au văzut și urmele de sînge în locul unde cîinele a fost ucis. Polițiștii, alertați în miez de noapte, au venit de urgență să deslușească  ițele încurcate ale acestui caz și o echipă de polițiști din localitate s-a deplasat la fața locului pentru a cerceta cazul. Cum n-au găsit nici cadavrul cîinelui și nici vreo armă folosită, polițiștii au mari probleme în a dovedi cele relatate de proprietarii cîinelui.

Pînă în pînzele albe

Aceștia din urmă vor însă răzbunare. Mai mult, cei doi proprietari ai cîinelui au mers la Inspectoratul de Poliție Județean unde au depus o plîngere, dar și la Protecția Animalelor. Ei sînt deciși să nu lase această faptă nepedepsită și spun că vor merge pînă în pînzele albe. Un verdict urmează să fie dat de anchetatori, în zilele următoare. Chiar dacă nu va fi dovedit uzul de armă și se va demonstra că fostul polițist i-a dat cîinelui o petardă care i-a provocat moartea, bărbatul riscă să fie pedepsit pentru cruzime față de animale. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU