Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3649 > Eveniment Nr. 3649 de joi, 22 iulie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Iubitorii de cîini, versus agresații de comunitari


Maidanezi otrăviți în tot orașul

În lipsa unor soluții imediate pentru micșorarea numărului cîinilor de pe străzi, unii cetățeni au început să-și facă dreptate singuri

articol de: (I.G.)
Cu toate că primăria a inaugurat noul padoc, problema cîinilor fără stăpîn nu e nici pe departe rezolvată. Astfel, sătui de așteptările fără rezultat, unii cetățeni au trecut la otravirea cîinilor de pe străzi.  Ieri, o locatară de pe strada Democrației a anunțat reporterii ȘANSA de existența unor corpuri de animale moarte (pisici și cîini) care zăceau în apropierea caselor și a blocurilor din apropierea străzii menționate. Dincolo de mirosul insuportabil, după spusele celor care au semnalat cazul, rămîne pericolul infectării cu microbi și chiar posibilitatea ca otrava din bucățile de carne de pe jos să fie luată de alte animale sau chiar de oameni și astfel problema să nu se oprească acolo.  

Unde-s ONG-urile

Din păcate, nici asociațiile care se ocupă cu protecția animalelor nu se prea arată interesate, deoarece cei care au găsit animalele moarte au sunat acolo, precum și la DSV, dar li s-a răspuns ambiguu și dezinteresat. În cazul acesta, cine poartă responsabilitatea și care sînt soluțiile ca așa ceva să nu se mai repete? 

 

COMENTARII

Hingher Pe Viata:
BRAVOOOO
Foarte bine , sa fie otraviti si exterminati toti maidanezii
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU