Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3632 > Eveniment Nr. 3632 de vineri, 2 iulie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Bătaia de joc, continuă!


Bătrîn, condamnat la moarte de autorități

Un bătrîn e condamnat de autorități la moarte cu "dreptatea-n mînă" în mizerie, fără un ban, batjocorit de toți

articol de: (I.G.)
Un rîmnicean de 72 de ani a întocmit 7 dosare în Justiție pentru a-și cîștiga drepturile în numai 3 ani dar fără nici un rezultat. Mai mult, luna trecută, procuratorii bătrînului i-au finalizat și un dosar de handicap grav, dar după bătaia de joc de prin tribunale, a urmat cea venită de la Direcția de Asistență Socială din Rîmnicu Sărat, care funcționari, plătiți din bani publici, cu nonșalanță i-au respins primirea acestuia pe motiv că..."nu sînt bani".

Incredibil, dar adevărat!

Tragedia unui bătrîn din Rîmnicu Sărat, orb, tîrît de propria fiică pe treptele instanțelor de judecată, continuă și pare că nu va avea prea curînd un final. După ce și-a căutat dreptatea prin tribunale, fiind bătut chiar în fața procuratorilor, plîngerile dispărînd fără urmă din dosarele aflate în instrumentare, Savu ­Ră­dulescu, primește o altă palmă din partea funcționarilor care de altfel, lucrînd în instituții de profil, ar trebui să protejeze nu să trateze cu dispreț cetățenii. "Pentru că și-au bătut joc de noi în tribunale, pînă se va soluționa definitiv cauza bătrînului, am hotărît să-i întocmim dosar de handicap grav, deoarece bătrînul nu are cu ce se îngriji, iar noi nu reușim mereu să facem față situației, dar spre surprinderea tuturor, am fost respinși brutal, spunîndu-ni-se că nu sînt fonduri. Dar primirea unui dosar, nu ține de acest lucru...", precizează cu amărăciune Paula Rădulescu, nora și procuratorul bătrînului.

Tratat cu dispreț

Dincolo de orice explicație din partea autorităților, se pare că un bătrîn este condamnat să moară singur și în mizerie, din cauza unor funcționari, plătiți din bani publici care tratează toți cetățenii cu dispreț și nesimțire crasă. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU