Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3587 > Eveniment Nr. 3587 de marti, 11 mai 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Jandarmii buzoieni schimbă șeful


Locotenent colonelul Florin Micheten a preluat temporar comanda Jandarmeriei după ce fostul comandant a fost transferat în Prahova

articol de: (I.G.)
Comandantul Liviu Coman a fost transferat, sîmbătă, la Inspectoratul de Jandarmi Prahova, unde va ocupa cea de-a doua funcție din structură. Potrivit declarațiilor oficiale, motivele transferului sînt de ordin personal, fostul șef al jandarmilor fiind originar din Prahova. Colonelul Liviu Coman a făcut naveta în cei doi ani în care s-a aflat la comanda Jandarmeriei Buzău: "Cred că e cazul să vin mai aproape de casă și familie. Sînt mulțumit că am avut aici rezultate deosebit de bune și regret sincer oamenii de aici, dar îi asigur că oricînd vor avea nevoie de ceva și în măsura posibilităților, îi voi sprijini cu tot ce pot. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături în această perioadă", precizează colonelul Liviu Coman, în preambulul zilei despărțirii de unitatea buzoiană de jandarmi.

Bilanț pozitiv

La încheierea mandatului, fostul șef al jandarmilor buzoieni a recunoscut că la Buzău a dat cele mai multe sancțiuni din activitatea sa subordonaților, în general pentru o conduită necorespunzătoare în afara serviciului, dar cu toate acestea a subliniat că a avut mult mai multe aspecte pozitive ale activității desfășurate. Colonelul Liviu Coman crede că echipa pe care o lasă la Buzău a reușit să depășească problemele din trecut: "mă bucur că las totuși în urmă o echipă tînără, închegată și cu multe rezultate, sper să ducă și mai departe misiunea sa principală: de a fi în slujba cetățenilor". Comanda Inspectoratului Județean de Jandarmi va fi preluată de prim-adjunctul structurii, locotenent colonelul Florin Micheten, pînă la organizarea unui concurs. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU