Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3558 > Eveniment Nr. 3558 de miercuri, 7 aprilie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Cu ocazia sărbătorilor pascale


Și-au îmbibat creierul în alcool

Apelurile la 112 s-au primit pe bandă rulantă

articol de: (Theodor Tiron)
Consumul de băutură ieftină și scandalurile au fost principala ocupație a oamenilor fără nici o noimă
Sărbătorile pascale au adus în mijlocul buzoienilor, pe lîngă liniște sufletească și smerenie, o sumedenie de agresiuni, datorate în proporție de 90% consumului excesiv de alcool. Din toate colțurile județului, inclusiv orașele Buzău și Rîmnicu Sărat, apelurile primite la 112 nu au încetat să se oprească de vineri după-amiază și pînă luni noapte. Toate aceste apeluri anunțau agresiuni sau altercații între tot felul de melteni, cărora băutura, în loc să le ajungă în stomac, li se urcase la cap. Motivele au fost diverse, precum și orele la care s-au întîmplat aceste incidente. Indiferent de zi sau de intervalul orar, cetățenii tulburenți din județ au dat de furcă polițiștilor, care, în loc să-și petreacă sărbătorile în mijlocul familiei, au fost nevoiți să intervină și să potolească tot felul de nenorociți îmbibați de băutură ieftină.

L-au "băut", după care l-au bătut

Doi "distruși" de băutură, unul din Glodeanu Siliș­tea, de 29 de ani, iar celălalt de 25 de ani, din București, după ce și-au băut mințile în gospodăria unui locuitor al comunei, de 49 de ani, l-au luat la bătaie. Mai mult, omul a luat "cafteala" în timp ce, politicos, îl conducea pe bucureștean la locul unde acesta era cazat. La Mărăcineni, un nesimțit de 22 de ani stătea la intrarea într-un magazin, unde adresa cuvinte obscene tuturor femeilor care treceau pragul unității. Și cum una dintre ele, în vîrstă de 24 de ani, a încercat să riposteze, zicîndu-i melteanului "ceva de dulce", a fost imediat lovită în față, chiar în clipa în care tînăra încerca să se refugieze în taxiul cu care venise la cumpărături.

Maimuță cu față umană

Secătura agresivă nu este prima oară cînd se dedă la astfel de fapte de violență, dar polițiștii îl amendează de fiecare dată, după care îl lasă în libertate. Nu se știe care este motivul, dar, se pare, că nu e nimeni în măsură să-i vină de hac "cimpanzeului" bătăuș ce strică liniștea în comună. O altă agresiune a fost la Rîmnicu Sărat, unde un bădăran venit la un chef a fost rănit în orgoliu cînd și-a văzut fosta prietenă cu un altul. Nu a mai stat pe gînduri și a lovit noua "achiziție" a fostei iubiri, un cetățean de origine marocană, în vîrstă de 30 de ani. "Rănitul în sentiment", lăsat de fată, poate, tot pentru astfel de porniri de om al grotei, nu a suportat ideea că cetățeanul străin este mai presus decît el, drept pentru care l-a trimis, din cîteva lovituri, pe patul spitalului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU