Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3545 > Eveniment Nr. 3545 de luni, 22 martie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Activitate polițienească intensă


Blocări de drumuri și percheziții

Polițiștii au prins mai mulți suspecți de furt și înșelăciune

articol de: (I.G.)
Zilele trecute, polițiștii de la Fraude și Investigații Criminale au reținut trei suspecți pentru comiterea unor infracțiuni de furt, înșelăciune și evaziune fiscală. De asemenea, la domiciliile lor s-au făcut percheziții care au evidențiat mai multe bunuri și documente sustrase de respectivii cetățeni în perioada decembrie 2009 - martie 2010. Pentru a prinde făptașii, oamenii legii au efectuat mai multe pînde și au blocat mai multe artere rutiere.

Blocări de drumuri

Potrivit reprezentanților I.P.J., polițiștii au organizat în zona municipiilor Buzău și Rîmnicu Sărat și localităților Vernești, Merei, Costești, Gherăseni și Stîlpu, mai multe razii de amploare pentru identificarea persoanelor suspectate de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune și furt. Au fost angrenați polițiști de la Investigații Criminale, de la Fraude, Serviciul Rutier, Ordine Publică, Intervenție Rapidă, Biroul Arme Explozivi Substanțe Periculoase și de la Biroul Județean pentru Imigrări, fiind constituite dispozitive de blocare pe principalele căi de comunicație spre cele cinci zone de acțiune și echipe care au efectuat 10 percheziții domiciliare la locuințele unor suspecți în cauzele respective.

Percheziții la domiciliul suspecților

În urma sesizărilor și a actelor oficiale de la Tribunal, s-a efectuat o percheziție la locuința unui bărbat de 38 ani, din Costești, persoană suspectată în cazul mai multor furturi. Au fost găsite bunuri care proveneau din co­miterea a cinci furturi din societăți comerciale de pe raza localităților Gherăseni, Merei, Stîlpu și Țintești și a altor două furturi din autotu­risme, fapte comise în perioada decembrie 2009 - martie 2010, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 7.000 de lei. De asemenea, din percheziție, s-a strîns material probator în dosarul referitor la activitatea infracțională a unui rîmnicean de 31 de ani, care este suspectat că a încheiat în mod fictiv mai multe polițe de asigurare. Cercetările vor continua pînă la elucidarea cazurilor respective.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU