Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3385 > Eveniment Nr. 3385 de miercuri, 9 septembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Pietoni din cauza fiolei

Un gălățean în vîrstă de 56 de ani tranzitarea județului Buzău i-a adus un dosar penal pentru că etilotestul în care a fost poftit să sufle de polițiștii care l-au oprit în trafic a indicat o concentrație alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. În alte trei cazuri a fost vorba despre buzoieni care au fost sancționați contravențional conform O.U.G. nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, pentru că la testarea alcoolscopică au avut concentrații alcoolice cuprinse între 0,18 și 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Împotriva lor a fost luată și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.    
(L.M.)

Viitori avocați, în examen
Baroul Buzău va avea în curînd noi membri. 13 persoane, absolvenți ai unor facultăți de Drept s-au înscris la examenul pentru primirea în profesie și dacă vor promova, vor dobîndi statutul de avocat stagiar. Examenul care a început astăzi cu susținerea primei probe este organizat la Ploiești, acolo unde își are sediul Curtea de Apel căreia îi sînt arondate instanțele din Buzău. Alături de candidații buzoieni la concurs sînt înscriși alți 80 de candidați din alte județe din raza de competență a Curții de Apel Ploiești. Vicepreședintele comisiei de examinare este avocatul Gheorghe Grigore, decanul Baroului Buzău.    
(L.M)

Tamponare la Mihăilești
Un bărbat de 34 de ani din comuna Bărăganu, județul Brăila, aflat la volanul unei autoutilitare, a provocat un accidernt rutier pe DN2 E85, pe raza comunei Mihăilești, eveniment în urma căruia o persoană a fost accidentată și a ajuns la spital. Brăileanul nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism condus în fața sa de un bărbat în vîrstă de 65 de ani din București și a intrat în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea unei pasagere din autoturism, care a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Buzău.
(L.M)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU