Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3378 > Eveniment Nr. 3378 de marti, 1 septembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Accident la Spătaru, din vina șoferului de microbuz


Aproape de o nouă tragedie

articol de: (I.G.)
Un microbuz cu 13 pasageri la bord care circula dinspre Buzău, pe drumul național 2B a fost ieri implicat într-un accident care putea avea urmări grave. Evenimentul s-a produs în localitatea Spataru, la intersecția cu E 85.

Din primele cercetări rezultă că, șoferul microbuzului ar fi trebuit să oprească pentru a se asigura la intersecție, dar nu a făcut asta și a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar pe drumul cu prioritate. Pasagerii microbuzului, care în mare parte dormeau, s-au trezit brusc din cauza zdruncinăturii provocate de impact. În urma tamponării, șoferii celor două mașini, dar și un pasager din microbuz și soția conducătorului auto din Dacie, aflată pe scaunul din dreapta față, au fost răniți, ajungînd la Spitalul Județean unde au primit îngrijiri medicale.

Cercetările continuă

De la Poliția Rutieră, agentul-șef principal, Gheorghe Petcu, de la Poliția Rutieră a precizat că microbuzul făcea, de trei ani, curse lunea și vinerea între București și Galați pentru a transporta muncitori: "Șoferul microbuzului era primul într-un convoi de trei astfel de autovehicule, cînd, fără să acorde prioritate, s-a încadrat pe șosea, moment în care a fost tamponat de o Dacie, care conducea regu­lamentar. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul "Drager", etilotestul indicînd, în cazul conducătorului Daciei, o concentrație alcoolică de 0,23mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările vor fi continuate, pînă la stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier." Traficul pe DN 2B nu a fost afectat de producerea accidentului.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU