Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3353 > Eveniment Nr. 3353 de luni, 3 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Programul Casa Verde


Sesiunea de depunere a proiectelor, prelungită cu o săptămînă

articol de: (C.R.)
Primăriile pot depune solicitări de fonduri la Administrația Fondului pentru Mediu în nume propriu sau pentru școli, spitale, așezăminte sociale sau culturale, ori în numele asociațiilor de proprietari care vor să implementeze sisteme de încălzire cu ajutorul panourilor solare sau a instalațiilor eoliene.
Prima sesiune de depunere a proiectelor în cadrul Programului de înlocuire sau completare a sistemelor clasice de încălzire cu sisteme care utilizează energie solară, energie geotermală sau alte sisteme (Casa Verde) a fost prelungită cu o săptămînă. În aceste condiții, autoritățile publice locale pot depune proiecte pe aceas­tă temă la Administrația Fondului pentru Mediu pînă pe 7 august, la ora 14. Printr-un program demarat de Ministerul Mediului, persoanele fizice dar și asociațiile de proprietari pot primi de la stat 90 la sută din costul instalarii unor astfel de sisteme de energie.

Subvenții pentru  școli și primării

De subvenții pentru instalarea de panouri solare sau sisteme eoliene pot beneficia și școlile sau primăriile, suma suportată de stat fiind însă de 60 la sută din valoarea investiției.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU