Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3341 > Eveniment Nr. 3341 de luni, 20 iulie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Absolvenții Universității "Spiru Haret" au participat la concurs pe riscul lor

articol de: (L.M.)

În ciuda faptului că Ministerul Educației, Cercetării și Inovării a transmis o notă conform căreia persoanele care se prezintă în acest an la concursul de titularizare și nu au diplome de la facultăți acreditate sau măcar autorizate să nu fie primiți la examen, și în ciuda faptului că în cîteva județe absolvenții Universității "Spiru Haret" au fost scoși din sălile de examen, la Buzău lucrurile au stat cu totul altfel. Mai exact, Inspectoratul Școlar nu și-a asumat responsabilitatea de a-i elimina din concurs pe absolvenții unor specializări neautorizate, în schimb a afișat, la loc vizibil, precizările MECI.
Drept urmare, candidații proveniți din rîndul absolvenților facultăților neautorizate au participat la concurs pe cont propriu, asumîndu-și riscul de a nu putea obține posturi în învățămînt, chiar dacă vor obține note suficient de bune la titularizare.  (C.R.)


Șoferi minori

Un adolescent de 16 ani a fost prins la volanul unui tractor
Un adolescent în vîrstă de 16 ani din comuna Breaza a fost prins de polițiștii din Săhăteni în timp ce conducea pe un drum județean un tractor neînmatriculat și neînregistrat . Băiatului i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 85 alin.1 și art. 86 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/ 2002 privind circulația pe drumurile publice. Și la Rm. Sărat a fost depistat un adolescent la volanul unui autoturism. Băiatul are 17 ani, iar în prezent este cercetat penal de polițiștii rîmniceni pentru conducere fără permis.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU