Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2226 > Eveniment Nr. 2226 de marti, 8 noiembrie 2005  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Petrom a lăsat Trans Bus SA fără motorină


Pentru două zile, aprovizionarea se va face prin alte societăți

articol de: Cristina Dinulescu

Transportul public de călători asigurat de Trans Bus a fost pe punctul de a fi paralizat după ce Petrom nu a fost capabil să asigure cantitatea de combustibil solicitată și achitatăde societatea buzoiană de transport în comun.

La sfîrșitul săptămînii trecute, conducerea Trans Bus a comandat nouă mii de litri de motorină în schimbul căreia instituția buzoiană a achitat în avans suma de 290 de milioane de lei vechi.

Ieri, responsabilii societății de transport în comun au fost înștiințați printr-un fax că Petrom nu poate onora comanda întrucît nu deține în depozitele sale de la Buzău cantitatea de motorină solicitată. În aceste condiții, autobuzele aparținînd Trans Bus ar fi putut să nu mai iasă astăzi pe traseu.

Se caută soluții

Între timp, conducerea societății buzoiene a declarat că a identificat soluții, astfel încît transportul public de călători să nu fie paralizat. Potrivit directorul Trans Bus, Gheorghe Voicu, aprovizionarea cu combustibil se va face pentru două zile de la o altă societate.

În acest timp, Petrom va trebui să identifice soluții pentru a se achita de obligațiile ce-i revin prin contract către societatea buzoiană de transport în comun și să livreze motorina comandată de instituția buzoiană. 

Responsabilii companiei Petrom nu au putut fi contacți ieri pentru a oferi un punct de vedere cu privire la situația creată la Buzău.

La închiderea ediției, conducerea Trans Bus dădea asigurări că autobuzele vor ieși astăzi în curse, iar buzoienii nu vor avea de suferit de pe urma acestei situații. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU