Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3317 > Eveniment Nr. 3317 de luni, 22 iunie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Tabăra de la Arbănași, gata peste un AN


Proiectul de reabilitare a fost declarat eligibil

articol de: (I.G.)

În urma declarării ca eligibil a proiectului de reabilitare a taberei de la Arbănași și a demarării lucrărilor specifice, responsa­bilii din cadrul asociațiilor persoanelor cu handicap din municipiu și-au arătat satisfacția pentru că vor avea o tabără modernă, a doua ca mărime din Europa, special destinată acestei categorii. Tabăra de la Arbănași, închisă mai mult timp din cauza lipsei rețelei de apă, este singura din țară care îndeplinește acum toate condițiile necesare pentru a deveni un loc perfect pentru tinerii cu handicap.  Cu toate că proiectul de modernizare a taberei are termenul de finalizare în 2010, lucrările de moder­nizare au început și se speră ca anul acesta să fie în mare parte finalizate.  
(I.G.)


Apar locuri de muncă?

Oferta de angajare este în creștere ușoară
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău a reactualizat lista locurilor de muncă disponibile pentru buzoieni. Astfel, în prezent, sînt 240 de locuri de muncă vacante, pe care A.J.O.F.M. le pune la dispoziția celor aflați în căutarea unei slujbe. La mare căutare rămîn și în această săptămînă confecționerii textili, muncitorii necalificați în con­strucții și în industria ușoară, lăcătuși confecții metalice, zidarii sau electricienii. Șanse de angaja­re au și zugravii, dul­gherii, fierar-betoniștii, vînzătorii și șoferii de taxi. Oferta completă a locurilor de muncă vacante din această săptămînă poate fi consultată la sediul A.J.O.F.M. Buzău sau pe pagina de internet a instituției www.ajofmbuzau.ro 
(C.R.)


Hoți de lemne
Un bărbat de 37 de ani din Reghin, județul Mureș, a fost oprit de polițiștii din Săpoca, și în urma investigațiilor s-a descoperit că nu avea documente de proveniență pentru materialul lemnos ce-l transporta cu autoutilitara respectivă.  Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu 1000 de lei amendă, pentru încălcarea legilor silvice, iar materialul lemnos, circa  1,64 m.c. de cherestea rășinoase, a fost ridicat în vederea confiscării.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU