Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3311 > Eveniment Nr. 3311 de luni, 15 iunie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

O singură autorizație și 19 solicitanți


Particularii sînt dezavantajați de criterii

articol de: (C.R.)

Persoanele care vor să se apuce de taximetrie participă în aceste zile la atribuirea singurei autorizații disponibile la nivelul orașului. Criteriile de acordare a punctajelor avantajează firmele de taxi în detrimentul particularilor. Acestea primesc mai multe puncte pentru faptul că au dispecerat propriu dar și un parc auto care permite folosirea pe o durată mai mare a mașinilor. Numărul maxim de mașini care pot face taximetrie în municipiul Buzău este calculat în funcție de numărul de locuitori.  n (C.R.)

Gest extrem

Un bărbat s-a spînzurat, pentru că nu a mai suportat greutățile conjugale
Week-end trist pentru o familie din municipiu. Pe fondul unor probleme de familie, un bărbat și-a pus capăt zilelor chiar în apartamentul în care locuia împreună cu membrii familiei. Soția acestuia a apelat telefonul de urgență, imediat ce și-a găsit soțul spînzurat. Polițiștii deplasați la apartamentul respectiv au costatat decesul respectivului bărbat și au concluzionat că nu sînt suspiciuni cu privire la împrejurările în care s-a produs incidentul. Lîngă cadavrul bărbatului de 48 de ani au fost găsite doua bilete în care acesta își justifica gestul față de membrii familiei. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Serviciului Județean de Medicină Legală Buzău în vederea efectuării necropsiei.
(I.G.)


Atacați de urs
Doi turiști din județul Buzău au fost atacați de un urs, în Munții Bucegi, în apropierea cabanei Babele. Sîmbătă seară, cei doi turiști se aflau în cort în momentul în care au fost atacați, în condițiile în care camparea pe platoul Bucegi este interzisă, fiind parc natural. Turiștii au păstrat mîncarea în cort peste noapte și au atras astfel ursul, care a atacat cortul. Unul dintre cei doi turiști s-a apărat și a lovit ursul cu un cuțit, moment în care animalul a devenit extrem de violent. Medicii spun că starea celor doi buzoieni este stabilă, deși unul dintre ei are o fractură la mîna dreaptă.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum au sărbătorit elevii Școlii Nr.15 "Ziua păsărilor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Eveniment

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU