Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3307 > Eveniment Nr. 3307 de miercuri, 10 iunie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Cursă întreruptă de lipsa fatală de experiență


Taximetriștii mor pe capete

Un șofer de taxi a murit ieri pe una dintre cele mai periculoase șosele ale județului

articol de: L.M
Taximetriștii mor pe capete
 

Trei pasageri pe care îi transporta la Galați au fost răniți și au fost internați la Spitalul Județean


Un taximetrist în vîrstă de 19 ani a murit ieri într-un accident rutier produs în apropiere de Buzău, pe DN2B. Tînărul a fost prins între fiarele contorsionate ale mașinii în care se mai aflau alte trei persoane, iar cînd a fost scos de echipajul de la descarcerare era deja prea tîrziu să mai poată fi salvat.

Fără atestat profesional
Lipsa de experiență pe una dintre cele mai însîngerate șosele din județ s-a dovedit fatală pentru tînărul gălățean.
El și-a pierdut viața, iar alți trei pasageri din mașină au fost răniți, fiind la un pas de a avea aceeași soartă pentru că un inconștient s-a încumetat să îi dea pe mînă un taxi, șoferului care obținuse permisul de conducere în luna februarie a anului trecut și nu avea atestat profesional pentru a practica taximetria. Accidentul s-a produs dimineață la ora 7.15 pe drumul între Buzău și Brăila, în momentul în care tînărul a intrat în depășirea unei coloane de autovehicule. Manevra i-a fost blocată de o autospecială aflată în față, care efectua un viraj la stînga. Taxiul s-a izbit de camion, mașina s-a transformat într-un morman de fiare, iar tînărul de 19 ani aflat la volan a murit pe loc. Cei trei pasageri, pe care șoferul îi luase de la aeroport de la București și îi ducea la Galați, au fost răniți și transportați la Spitalul Județean.    

Alt taximetrist, alt accident
Evenimentul de ieri dimineață este cel de-al doilea accident mortal în care este implicat un taximetrist într-o perioadă scurtă de timp. Luna trecută în apropierea gării, un șofer de taxi a fost ucis în urma impactului cu o dubă a Poliției aflată în misiune. Bărbatul care se afla în afara orelor de program a făcut o manevră imprudentă cu mașina pe care o conducea și a fost lovit în plin de mașina poliției și cîteva ore mai tîrziu a murit la spital. Situația a fost cu totul alta în cazul accidentului de ieri. Victima a fost tot un taximetrist, însă unul foarte tînăr, fără experiență. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum au sărbătorit elevii Școlii Nr.15 "Ziua păsărilor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Eveniment

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU