Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3301 > Eveniment Nr. 3301 de marti, 2 iunie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Amenzi cu nemiluita


S-au întețit controalele la agenții economici

În week-end polițiștii și jandarmii din municipiu au avut de furcă cu anumiți comercianți din piețele orașului care nu respectau legile în vigoare și, în mod repetat, înșelau populația, sustrăgîndu-se de la unele plăți și taxe. În cadrul raziilor, au fost controlați 18 agenți economici (persoane fizice autorizate și asociații familiale) și 15 producători agricoli. În urma verificărilor la acte și la mărfuri, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, valoarea to­tală a amenzilor fiind de 2000 de lei. După declarațiile polițiștilor, participanți la acțiune, odată cu venirea verii, se observă o intensificare a comerțului ilicit, drept pentru care astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.  
(I.G.)


Accidente, unul după altul

Neadaptarea la condițiile meteo face victime
Un bărbat în vîrstă de 40 de ani din comuna Vintileasca, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 10, pe raza comunei Viperești, nu a adaptat viteza la condițiile meteo-rutiere (ploaie torențială) și, într-o curbă, mașina scăpată de sub control a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din comuna Costești. Din accident a rezultat rănirea celui de-al doilea conducător auto și a unui pasager din primul autoturism, care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Șirul evenimentelor nedorite a continuat, în week-end, cu accidentul de circulație soldat cu rănirea unei persoane, de pe DC 47, pe raza satului Sărata Monteoru. În eveniment a fost implicat un moped condus de un localnic în vîrstă de 35 de ani care a pierdut controlul vehiculului pe un pod, într-o curbă în condiții de ploaie.
(I.G.)

Rodica Chioru, cîștigătoarea marelui premiu de la Focus Fm
Ieri, a avut loc tragerea la sorți a Marelui Premiu, care constă într-un sejur de 7 zile în stațiunea Mamaia, la un hotel de 3 stele, acordat ascultătorilor fideli ai postului de radio Focus FM. Cîștigătoarea, Rodica Chioru din Rîmnicu Sărat, este rugată să vină la sediul redacției Focus FM, de pe Aleea Dumbrava din Buzău, pentru a-și ridica premiul.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU