Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3288 > Eveniment Nr. 3288 de luni, 18 mai 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Coliziune cu autobuzul


Ca să evite impactul, șoferul a ieșit de pe șosea și a lovit o conductă de gaze

articol de: (L.M.)

Polițiștii din cadrul Poliției Comunale Vernești au fost sesizați că pe DN 10, la intrare în localitatea Vernești, a avut loc un eveniment rutier. P­o­li­țiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că, în timp ce se deplasa pe drumul județean, către Buzău, un bărbat de 39 de ani din comuna Scorțoasa a încercat să evite coli­ziunea cu un autoturism care a frînat brusc în fața sa, împrejurare în care a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autobuz. În încercarea de a evita impactul, șoferul autobuzului a părăsit partea carosabilă și a lovit o conductă de gaze, de pe partea dreaptă a drumului, care a fost avariată. 
(I.G.)

Fugari băgați la arest

Doi rîmniceni erau căutați pentru că se sustrăgeau executării unor pedepse
Polițiștii de investigații criminale de la Poliția Municipiului Rîmnicu Sărat au depistat un bărbat de 38 de ani și un tînăr de 25 de ani, ambii rîmniceni, care se sustrăgeau executării unor pedepse cu închisoarea. Pe numele acestora fuseseră emise mandate de executare a pedepsei de trei, res­pectiv doi ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Fugarii au fost introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.
(L.M.)


A fost găsit ciobanul înecat
Trupul ciobanului care a dispărut la începutul săptămînii trecute în apa unui canal de irigații dintre localitățile Vernești și Cîndești a fost în cele din urmă găsit și scos la suprafață. Militarii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență l-au căutat în zadar timp de mai multe zile folosindu-se de o barcă pneumatică. A fost cercetat metru cu metru fundul canalului fără nici un rezultat. Cadavrul a ieșit la suprafață în urmă cu două zile și a fost zărit de un localnic. Omul a sunat la 112 și a indicat o zonă aflată la aproximativ 50 de metri în aval de podul unde pîrîul Nișcov se varsă în rîul Buzău. Trupul ciobanului a fost scos din apă și la prima vedere s-a observat că prezintă leziuni în zona capului. Criminaliștii așteaptă ca să afle de la medicii legiști de unde provin loviturile, dacă a fost lovit înainte de a se îneca, ori pentru că nu știa să înoate ciobanul a fost lovit în vîltoarea apei de parapeții canalului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU