Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3269 > Eveniment Nr. 3269 de vineri, 24 aprilie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Tranșeele de pe Matei Basarab vor fi astupate


"S-au făcut lucrări de mîntuială acolo", spun oficialii rîmniceni

articol de: (C.R.)

După doar doi ani de zile, de cînd s-au efectuat lucrările de canalizare și apoi de refacere stradală pe Bulevardul Matei Basarab din Rîmnicu Sărat, gropile sînt la ele acasă. Pentru că nu s-au făcut infrastructurile așa cum ar fi trebuit, pămîntul s-a tasat în timp și s-a lăsat cu asfalt cu tot. "Avem niște probleme foarte mari. S-au făcut niște lucrări de mîntuială acolo. E vorba de prăbușiri de asfalt de 30 de centimetri. E ceva chiar ca pe front acolo. Tranșee", susține directorul Administrației Domeniului Public, inginerul Sandu Ciobotă. Săptămîna viitoare lucrările vor fi reluate și toate "tranșeele" astupate de salariații ADP. Alți bani, altă distracție ! "Bani cheltuiți aiurea în sensul că stricăm ce s-a făcut și avem altă cheltuială cu refacerea asfaltului", a declarat Sandu Ciobotă.  
(M.L.S.)

Week-end plin de distracție

3 zile de cîntec, joc și voie bună
Distracția și muzica în acest sfîrșit de săptămînă, la Zilele Buzăului, vor fi unele de înaltă clasă, promit autoritățile din cadrul administrației locale. Începînd de vineri și pînă duminică, Piața Dacia va găzdui un  maraton de concerte și concursuri inedite. În prima zi, dedicată artiștilor buzoieni, pe scena din centrul orașului vor urca interpreți extrem de cunoscuți precum Alexandra Ungureanu, Laurențiu Cazan, Lucia Dumitrescu dar și cîteva trupe autohtone. A doua zi este rezervată folclorului iar buzoienii vor putea asculta interpreți renumiți precum Irina Loghin, Ionuț Dolănescu, Catanga, Mioara Velicu și mulți alți cîntăreți de renume. Ultima zi, cea de duminică, este dedicată în special tinerilor care îi vor putea asculta pe membrii trupei Zdob și Zdub, Dj Project dar și pe Mihai Trăistariu.  (I.G.)

Managerii spitalelor respiră ușurați
Termenul de finalizare a rapoartelor de evaluare a managerilor de spitale a fost prelungit pînă la 30 aprilie. Măsura a fost luată ca urmare a neconcordanțelor descoperite între valoarea indicatorilor consemnată în fișele de evaluare și valoarea acestora din dosarele managerilor. Evaluarea managerilor buzoieni a început spre sfîrșitul lunii martie, la nivel județean. Astfel, comisia specială de la Direcția de Sănătate Publică Buzău a acordat calificativul de "nesatisfăcător" managerului spitalului din Pîrscov, Emil Dorobanțu, în timp ce evaluarea  managerilor de la celelalte spitale este în curs.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU